Jim Carrey, Marvel Sinematik Evreni'ne katılabilir

Ersin Kılıç 25.05.2021 - 12:54
Yeni detaylarını öğrendiğimiz Marvel Sinematik Evreni için Jim Carrey başta olmak üzere birçok oyuncunun adı geçiyor.

Ünlü oyuncu Jim Carrey Marvel filmlerine oldukça yakın olan isimlerden birisi olarak gösteriliyor. Gelen haberlere göre Marvel yetkilileri oyuncuyu ikna etmek için görüşmelere uzun bir süre önce başlamış. Jim Carrey dışında hem MCU için hem de yeni oyuncular için bazı dedikodular da ortaya çıkmış durumda.

Marvel Sinematik Evreni için yeni sızıntılar yapıldı

Marvel Sinematik Evreni, bildiğiniz gibi 2008 yılında çıkan Iron Man (Demir Adam) filmi ile başladı ve bu zamandan beri sinema hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Avengers: Endgame ile birlikte keskin bir dönüş alan MCU, pandeminin de etkisi ile birlikte şu sıralar dizi projeleri ile gündeme geliyor. Tabi önümüzdeki aylarda Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, The Eternals ve diğer Faz 4 filmleri ile boy göstermeye devam edecekler. Tabi öncesinde merakla beklenen Loki dizisini de unutmayalım. Zira ortaya çıkan bazı dedikodular da bu dizi ile alakalı.

Jim Carrey, Marvel Sinematik Evreni'ne katılabilir

Jim Carrey meselesine dönecek olursak aslında ünlü oyuncu ile ilgili geçtiğimiz Ocak ayında dedikodular ortaya çıkmış ve Kevin Feige'ın bu oyuncu üzerinde oldukça ısrarlı olduğu belirtilmişti. Yeni ortaya çıkan dedikodularda ise görüşmelerin devam ettiği ve oyuncunun MCU'ya oldukça yakın olduğu belirtilmiş. Tabi Carrey ile birlikte adı geçen başka oyuncular da var. yeni sızıntılara göre firma Charlie Hunnam, Nikolaj Coster-Waldau, Kiernan Shipka, Gwendoline Christie, Michelle Dockery ve Richard Armitage gibi önemli oyuncular ile görüşme halinde. Tabi bu oyuncuların hangi seri ya da karakterler için düşünüldüğüne dair herhangi bir bilgi henüz yok.

MCU tarafındaki diğer dedikodular ise gelecek olan projeler ile alakalı. Ortaya atılan yeni iddialarda Jeremy Renner gibi oyuncuların artık MCU'ya veda etmeye hazırlandığı da belirtiliyor. Hikaye adına çıkan sızıntılar ise şu şekilde;

  • Thor Love and Thunder filminde Russell Crowe bildiğiniz gibi Zeus'u canlandıracak. Bu film ile birlikte MCU tarafına daha fazla Yunan Tanrısı eklenecekmiş.
  • Son olarak Avengers Infinity War'da gördüğümüz ve Idris Elba tarafından canlandırılan Heimdall, Loki dizisi dışında Thor filminde de olacak
  • Clint Barton karakterini canlandıran Jeremy Renner, Hawkeye dizisi ile birlikte MCU'ya veda edecek
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2021 19:40
Jim carrey=modok :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 21:05
geç bile kalındı bana kalırsa. Adamın zaten oynamışlığı var DC için
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 19:31
Jim carrey'den cok iyi skrull olur :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2021 14:03
Yakisir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jim Carrey, Marvel Sinematik Evreni'ne katılabilir
İlginizi Çekebilir