Johnny Depp'in korkutucu görüntüsünün sebebi nihayet açıklandı

Furkan Güler 6.06.2018 - 14:08
Meğer oyuncu hasta değilmiş.

Özellikle Karayip Korsanları film serisi sayesinde kariyerinde sıçrama yapan başarılı aktör Johnny Depp, geçtiğimiz hafta Rusya'da hayranları ile çektirdiği fotoğraflarda oldukça kötü gözüküyordu. Yayınlanan fotoğraflar sonrasında Johnny Depp'in neden bu kadar bitkin olduğu ile alakalı ortaya onlarca teori atıldı. Ardından Johnny Depp'in durum ile ilgili bir açıklama yapmaması üzerine hayranlar Depp'in hasta olabileceğini düşündü. Tabi olaylar büyüyen başarılı oyuncuya yakın olan basın kaynakları, durumu araştırdı.

Johnny Depp'in son hali ile ilgili hayranları rahatlatan bir açıklama yapıldı

Belirtilenlere göre Johnny Depp, şu anda oldukça sağlıklı durumda ve çıktığı turneleri keyifle sürdürüyor. Rusya'nın St Petersburg kentinde Hollywood Vampires grubu ile birlikte konser veren aktörün menajeri ise Johnny Depp'in metot oyunculuğa inandığı, bundan dolayı zayıfladığı söyledi. Yakın zamanda Görünmez Adam isimli bir film projesinde yer alacağı belirtilen Johnny Depp'in, rolü ve beraber sahne aldığı rock grubu için zayıfladığı açıklandı.

Böylelikle Depp'in hayranları rahat bir nefes aldı diyebiliriz. Bakalım tecrübeli oyuncu, Görünmez adam Filminde nasıl bir performans sergileyecek?

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2018 14:12
Sanat ve Bilim insanın hayatından daha büyük bir uğraştır çünkü bütün insanlığa hizmet eder.Bazı arkadaşlar bunu anlamamış galiba...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 15:05
vaybe bu kadar çaba uğraş 100 yıl sonra doğmamış torunu bile hayatta olmayacak,adamlarda iyi mantelite var demekki
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2018 11:22
Panpa adamlarda para derdi yok, hayal ettiği her şeye sahip olmuş ve istediğini ayakları önüne getirebiliyor.. Bu tür dandik dundik şeylerle zamanlarını geçiriyorlar arık. Mantelite, irade, kararlılık değil. Zevkine :D Çünkü başka derdi yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2018 16:43
karayip korsanları 6
Kalan Karakter: 300 Gönder
Johnny Depp'in korkutucu görüntüsünün sebebi belli oldu
İlginizi Çekebilir