Johnny Depp'in stüdyosu Secret World dizisi yapıyor

Ersin Kılıç 15.08.2017 - 13:33
MMO türündeki The Secret World, dizi olarak karşımıza çıkacak gibi.
2012 yılında çıkan ve farklı bir tema ile birlikte atmosfere de sahip olan The Secret World, son olarak The Secret World Legends olarak devşirilmiş ve oyuncuların karşısına geçtiğimiz aylarda bir kez daha çıkmıştı. Bugün ise oyun için oldukça ilginç bir haber ortaya atıldı. Gelen haberlere göre The Secret World oyunundan ve tabi ki hikayesinden esinlenen bir TV projesi yapım aşamasında.

Deadline'ın haberine göre Johnny Depp'in sahip olduğu Infinitum Nihil firması The Secret World'ü televizyona uyarlamaya hazırlanıyor. Daha önce Hook projesinde de çalışan James V. Hart'ın Jake Hammer ve Pam Veasey ile birlikte kaleme alacağı proje için çoktan düğmeye basılmış.

Yapımın hikayesinin tıpkı oyunda olduğu gibi bir avuç ajan üzerine odaklanacağı ve bunların Tapınakçılar ve Illuminati gibi grupların yanı sıra doğa üstü olaylar ve yaratıklar karşı mücadelesinin anlatılacağı belirtilmiş. Tabi oyunda olduğu gibi bizim dünyamız dışında başka dünyalara da yer verilebilir. Hikayenin televizyona nasıl aktarılacağı ve oyuncuları hakkında herhangi bir bilgiye ise henüz yer verilmemiş. Muhtemelen produksiyon aşamasının çok erken dönemlerinde olduğunu söyleyebiliriz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Johnny Depp'in stüdyosu Secret World dizisi yapıyor
İlginizi Çekebilir