JoWood'dan Stargate'e darbe

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
JoWood'dan Stargate'e darbe
JoWood firması, yapımı devam eden oyun Stargate SG-1: The Alliance ile olan bağlarını kopardığını belirtti. Oyunun yapımı Perception tarafından sürdürülüyordu, JoWood da Perception'ın yapımı zamanında bitiremeyeceğine kanaat getirerekten, projeden elini çektiğini açıkladı.

PC, PS2 ve Xbox için hazırlanan yapımın şimdilik geleceği havada kalmış durumda ancak muhtemelen dağıtım olayının Namco tarafından üstlenilmesi bekleniyor. Oyunun geleceği, ileriki günlerde daha da netlik kazanacak.

1994 yılında vizyona girdiğinde, bilimkurgu seven kesimin oldukça ilgisini çekmişti Stargate! Mısır tarihi uzmanı arkeolog Daniel Jackson’ın gizli bir geçit bulmasıyla başlayan film, ilerleyen sahnelerinde eşsiz bir deneyim yaşatıyordu. Öyle ki Albay O’Neil komutasındaki, bir grup askerle birlikte, bulmuş olduğu geçitten geçen Daniel Jackson, kendini Eski Mısır’a çok benzeyen bir gezegende bulur! Ancak burada karşılarına yarı Tanrı RA çıkar! Böylelikle soluksuz izlenen bir bilimkurgu – macera başlamış olur...

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
JoWood'dan Stargate'e darbe
İlginizi Çekebilir