Jurassic World Dominion için ilk teaser yayınlandı

Ersin Kılıç 22.06.2021 - 12:06
Çekimleri bir süre önce tamamlanan ve önümüzdeki yıl gösterime girecek Jurassic World Dominion için ilk teaser yayınlandı

Filmin arkasında yer alan Universal Pictures ve Amblin Entertainment, Jurassic World Dominion için kısa bir teaser yayınladı. Bu teaser aslında gösterilecek çok daha uzun bir videonun habercisi oldu diyebiliriz. Çünkü yapılan açıklama ve video detaylarına baktığımızda 25 Temmuz'da sadece sinema salonlarında gösterilecek 5 dakikalık bir videonun yayınlanacağı açıklandı. Sadece IMax versiyonları üzerinden yayınlanacak bu videonun Fast 9 filmi öncesinde gösterileceği de belirtilmiş.

Jurassic World Dominion için kısa bir teaser yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde çekimlerinin tamamlandığı açıklanan Jurassic World: Dominion filmi görsel efekt aşamasına geçti ve vizyon için gün saymaya başladı diyebiliriz. Jurassic World: Dominion'da yine Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard başrol oyuncuları olarak yer alıyor. Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum gibi deneyimli oyuncular da bu filmde onlara eşlik edecek.

Colin Trevorrow ise 2015'te vizyona giren Jurassic World'ü yönetmesinin ardından yönetmenliğe geri dönüyor. Başarılı yönetmen ayrıca 2018'de serinin hayranlarıyla buluşan Jurassic World: Fallen Kingdom'ın senaryosunu yazmıştı. Filmin 10 Haziran 2022'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2021 13:31
heyecanlandırmadı.birşeyler eksik :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jurassic World Dominion için ilk teaser yayınlandı
İlginizi Çekebilir