Just Cause 3 geliştiricisi Avalanche büyük bir proje geliştiriyor

Alparslan Gürlek 9.09.2020 - 13:06
Just Cause 3 ve Rage 2 geliştiricisi Avalanche Studios şimdiye kadarki en büyük AAA projesinin başına oturmuş gibi görünüyor.

İsveçli oyun şirketi Avalanche Studios Group, son yıllarda pek çok gelişme kaydetti ve şimdi çok daha büyük işler peşinde. New York ekibi "şimdiye kadar üstlendiğimiz en büyük AAA projesi için" işe alım yapıyor.

Avalanche şimdiye kadarki en büyük AAA projesi için paçaları sıvıyor

Avalanche Studios dünya çapında birkaç ofise ve kendi etiketi altında üç ayrı bölüme sahipken, New York ofisi genelde büyük AAA işleri üstleniyor. Bunlar arasında Just Cause 3 ve Rage 2 de bulunuyor. Aynı zamanda theHunter: Call of the Wild gibi oyunların yayıncılığını da üstlenen şirket bugün bildiğimiz ve sevdiğimiz birçok açık dünya oyunda imzasını öyle ya da böyle taşıyor.

Just Cause 3 geliştiricisi Avalanche büyük bir proje geliştiriyor

Son zamanlarda ise Avalanche kendisine yeni iş arkadaşları arıyor gibi görünüyor. Başlık ise "Şu ana kadar geliştirdiğimiz en büyük AAA proje" olarak karşımıza çıkıyor. Sektör analisti MauroNL, New York stüdyo şubesinin büyük bir şeye hazırlandığını ortaya koyarak, Twitter'daki Avalanche iş ilanlarından bazı ayrıntıları derledi.

İş ilanları arasında "Oynanış Animasyon Programcısı" listelemesi için yazdıkları çok ilginç. "Bu projede, animasyon kalitesini daha önce yaptığımızdan çok daha ileriye taşımak istiyoruz ve bu animasyon teknolojimizi en uç noktaya taşımamızı gerektirecek." İlan bize sıradaki oyundan animasyon anlamında kaliteli bir iş beklememiz gerektiğini düşündürüyor. Diğer ilanlar da bundan pek farklı değil.

Just Cause 3 geliştiricisi Avalanche büyük bir proje geliştiriyor

Avalanche ayrıca kıdemli bir bölüm tasarımcısı da arıyor. Açık dünya olacağını düşündüğümüz projenin bölüm tasarımcısı iş ilanı da şu şekilde: "Planlayın, tasarlayın, dünyayı tüm katmanları, biyomları, önemli yerleri, bölgeleri, yolları ve nehirleriyle inşa edin. Böylece kendisi bağlantıyı sağlayıp güzelliği sunacaktır." Açık dünya oyunlar ile arasının iyi olduğunu bildiğimiz Avalanche yine böyle bir işin başına oturmuş gibi görünüyor.

Avalanche tarafından yapılacak bu yeni projenin Just Cause serisinin devamı olabileceğini de söyleyebiliriz. Ancak aynı zamanda 2015 yılında Warner Bros. ile ortaklaşa geliştirilen Mad Max gibi bir film veya TV şovuna dayanan yeni bir oyun ya da bambaşka yeni bir seri bile olabilir. Şirketten gelecek bir açıklamaya kadar şu an hiçbir şey net değil.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 10.09.2020 04:11
Kimse kusura bakmasın ama bu adamlar düzgün birşey geliştiremiyor.
Avcılık, just cause gibi oyunlar geliştiriyorlar, öküz evladı gibi açık dünya yapıyorlar ama boş.

Biraz zevk alarak oynadığım bi just cause 3 var onda da denizde gezmek, uçmak ve öte beriyi patlatmak dışında bir amaç yok.
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 18:23
Just cause serisi zaten daha çok eğlence amaçlı bir yapım. Saint Row serisi gibi düşün.
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 9.09.2020 19:37
Rage ve Mad Max’leri harikaydı. Project Zero’yu denemedim.. Umarım şöyle açık dünya polisiye bir oyun yapıyorlardır yani ajanlı falan offf!!! Sonrasında da online!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 3 geliştiricisi Avalanche büyük bir proje geliştiriyor
İlginizi Çekebilir