Just Cause serisinin meşhur hava paketleri bir hayli geliştirildi

Mehmet Atilla Turan 19.10.2018 - 22:22
Supply Drop sistemi bile geliştirildi.

Just Cause 4, Aralık ayında satışa sunulacak. just Cause 3 ile Just Cause 4 oyunları arasında bir hayli az zaman farkı olsa da, JC4, bir önceki oyuna göre çokça değiştirilmiş. Just Cause serisi ile tanılan Avalance Studious, yeni açıkları kanalda, oyuna ait videolar yüklemeye başladı. Spotlight adlı videolarda oyunculara Just Cause ile alakalı bilgiler veriyorlar. Bu haftaki Spotlight videosunun konusu ise hava yardımı oldu.

Görünüşe göre hava yardımları büyük bir derecede değiştirilmiş.

Hatırladığınız kadarıyla, önceki Just Cause oyunlarında havadan yardım da bulunuyordu. Belirli araçların ve silahların uçak yardımı ile gelmesi için bir takım görevlerin yapılması gerekiyordu. Just Cause 4'te de durum aynı fakat getirilen değişiklik, oyuncuların hava yardımını daha fazla kullanmasını sağlayacak.

Değiştirilen özelliklerden biri, sadece bir tane değil, yedi adet pilotun olması. Yani oyuncular menüden getirilecek aracı kendileri seçmeyecek. Belirli atadıkları pilotlar ile seçtikleri araçlar getirilecek. Hava yardımı ile getirilecek araçların sayısı ise bir hayli attırılmış, söylendiğine göre 150'den fazla araç, hava yardımı ile gelebilecek. En önemli ve istenilen özellik ise araçların bırakılacak yeriydi. Artık oyuncular, aracın tam olarak nereye düşeceğini seçebilecek.

Just Cause 4, 4 Aralık 2018 tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.10.2018 18:13
4. oyunu 3. oyun ile birlikte mi geliştirdiler acaba ki 1 yıl arayla çıkıyo?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Just Cause 4'ün yardım paketleri yeni Spotlight konusu oldu
İlginizi Çekebilir