Justin Bieber'ın hayatı dizi oluyor!

Berkant Jeff Akarcan 16.12.2012 - 14:58
Yapma ABC, eyleme ABC...
Son üç sezonda Türk televizyonlarındaki 290 dizinin 260'ı iptal ediledursun, TV Guide'ın edindiği bilgilere göre Amerikalı ABC kanalı yeni bir komedi dizisi üzerinde çalışıyor. Ve bu dizinin konusu da çılgınlıklara yol açan şarkıcı Justin Bieber'ın hayatı.

Justin Bieber'ın hayatı dizi oluyor!
Henüz resmi olarak duyurulmayan dizinin detayları belli olmasa da, hikayenin ağırlıklı olarak Justin Bieber'ın meşhur olmadan önceki hayatını konu alacağı düşünülüyor. Öte yandan Bieber'ı dizinin uygulayıcı yapımcısı olarak da görme ihtimalimiz yüksek.

Justin Bieber'ın önceki hayatından öte günümüzdeki hayatı da diziye katılırsa bir aksiyon dizisi görebiliriz bu arada. Örneğin bir konseri esnasında kendisini öldürmeyi planlayan iki kişi üç gün önce göz altına alındı. Bieber'a takıntılı olan bu iki kişiden biri 2000 yılında hapse girip çıkmış birisi, diğerinin de bacağında Justin Bieber dövmesi var. İkilinin planlarına göre geçen ayki Madison Square Garden konserinden önce kendisi dahil olmak üzere Vermont'taki ahbapları da öldürülecekmiş.

Kasım ayında da Bieber ile fotoğrafçısı arasında yaşanan bir kavga mahkemeye taşınmış ancak delil yetersizliği sebebiyle dava düşmüştü. Bir başka mahkemelik durum ise hala sürüyor; bir vatandaşın şikayetine göre Justin Bieber penis büyütme ameliyatı için kendisinin kredi kartı bilgilerini çalmış.
Yorumlar 58
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Justin Bieber'ın hayatı dizi oluyor!
İlginizi Çekebilir