Kaçmanın imkansız olduğu ilgi çekici korku oyunu Without Escape

Furkan Güler 19.04.2018 - 14:12
Bu sefer korkularımızdan kaçmak yerine, onlarla yüzleşiyoruz.

Hali hazırda korku oyunları artık pek fazla oyuncuya hitap etmese de, büyük geliştiricilerin yanında bağımsız geliştiriciler de yeni oyunlar ile şanslarını deniyorlar. Ancak bu sefer Bumpy Trail Games ekibi, eski tarz bir korku oyunu ile karşımıza çıkacak. Point  - and - Click tarzında olan bu korku oyununda kendi evimizde ortaya çıkan gizemi çözmeye çalışıyoruz. Önceden işlenmiş sahneleri sayesinde grafikleri güzel olan oyunda kaçmak imkansız. Eğer oyunda karşınıza size zarar verecek bir öğe çıkarsa, bulmacaları çözerek öğeden kurtulmanız gerekiyor.

Without Escape PC için duyuruldu

Keşif öğesinin güçlü olduğu oyun Steam ve Windows Store platformlarında satışa sunulacak. Hikaye hakkında çeşitli sırları açığa çıkarmamız gereken oyunun birden fazla sonu bulunuyor. Diğer bir yandan oyunda arkadaşlarınız ile de yarışabilirsiniz. Her bir bölümü farklı bulmacalar ile donatılan oyunda, bulmacaları hızlı çözerek arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz.

24 Nisan tarihinde oyuncuların karşısına çıkacak olan oyun, bakalım satış anlamında geliştiricisini memnun edebilecek mi? Çünkü oyunun point and click tarzında olmasından dolayı, bazı oyuncular şikayetçi durumda.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 14:21
point click türü biteli 10 yıl oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kaçmanın imkansız olduğu ilgi çekici korku oyunu Without Escape
İlginizi Çekebilir