Kadimlerin Sırları #9

Ocan Şahin 8.08.2013 - 18:09
Internasyonel 2
Merhabalar sevgili MK okuyucusu, haftalık DOTA 2 köşemizde bu haftanın konusu kaldığı yerden devam ediyor: profesyonel DOTA 2'yi takip etme ve The International 3.

Sizlerle en son grup maçlarının yani prelimlerin ilk gününün sonunda konuşmuştuk. Koskoca 3 büyük grup maçları dolu günden sonra The International 3 kaldığı yerden devam ediyor.
Grup maçları bitti ve de playofflar henüz başlamadı. Çarşamba günü tam hızla başlayan upper bracket ve lower bracket maçlarından bahsetmeden önce gelin biraz grup maçlarından bahsedelim.

Toplam 112 adet grup maçı oynandı ve de doğal olarak hepsini izleyebilmek mümkün değil. Aynı anda 3 farklı maçı takip etmeme rağmen kaçırdığım anlar ve de uykuya yenik düştüğüm geceler oldu maalesef. Gene de sizi temin ederim ki çok önemli oyunlar, taktikler ve maçlar gördü bu seneki Internation prelimleri. İzlemek isterseniz Tong.Fu vs Alliance maçları, Na’vi vs LGD, Dignitas vs Liquid ve Dignitas vs LGD ile başlayabiliriz.

Üçüncü günün sonunda A grubundan Na’vi, Fnatic, LGD-GAMING ve iG upper bracket’a ilerlerken; B grubundan  ise Orange, TongFu, Alliance (utanmadan namağlup bir şekilde) ve DK onları karşıladı. Diğer takımlar lower bracketlarda öncelikle birbirleriyle karşılaşacaklar. Sonralarında ise teker teker upper bracketlarda yenilenler ile karşılaşacaklar. En son upper ve lower şampiyonları büyük finali oynayacaklar.

Upper’daki bütün maçlar en iyi 3 (best of 3) modunda olsa bile lower’ın ilk serileri sadece 1 maçlık bir skor ile belirlenecek. Tek bir yenilgi bile elenmeye yetiyor. Umarım Invasion MUFC ilk galibiyetlerini alırlar elenmeden önce Upper ve Lower karşılaşmalarını aşağıda bulabilirsiniz. Bu bayramda sizleri izleyecek çok güzel maçlar bekliyor.

Kadimlerin Sırları #9
Kadimlerin Sırları #9
Arkadaşlar son olarak Kadimlerin Sırları yayınımızı okul döneminin başlangıcına kadar ertelemek zorunda kaldık maalesef teknik problemlerden dolayı. Eylül’de ilk iş twitch.tv/heofth üzerinden eğlenceli ve öğretici maç yayınları ile buluşacağız sizlerle. Finallerden sonra tekrar görüşmek üzere.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 17.05.2024 14:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kadimlerin Sırları #9
İlginizi Çekebilir