Kağıttan Hayatlar filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 1.03.2021 - 12:17
Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Netflix filmi Kağıttan Hayatlar için ilk fragman geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Netflix'in geçtiğimiz yıl duyurmuş olduğu Türk yapımı projeler arasında yer alan Kağıttan Hayatlar için ilk fragman geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Duyurulduğu dönem ismi Mücadele Çıkmazı olan fakat daha sonra isim değişikliğine gidilen filmin başrolünde ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy yer alıyor.

Netflix'te yayınlanacak Kağıttan Hayatlar filminden fragman geldi

Film aynı zamanda daha önce Hakan: Muhafız dizisinde de yer alan Çağatay Ulusoy'un 2. Netflix projesi olma özelliğine de sahip. Daha önce Müslüm, Ayla, Türk İşi Dondurma ve Sarıkamış Çocukları gibi film projelerinden hatırlayacağımız Can Ulkay'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosu ise Ercan Mehmet Erdem’e ait. Filmde Çağatay Ulusoy'u kağıt, karton toplayan çocukların bir nevi amiri rolünde izleyeceğiz. Filmde Mehmet isimli karakteri canlandıracak olan Ulusoy'un hayatı, fragmanda da yer aldığı gibi 8 yaşındaki bir çocuğu bulması ile büyük bir değişim geçirecek. 

12 Mart'ta yayınlanacak olan Kağıttan Hayatlar filminin ilk fragmanı ve Netflix'te yer alan açıklaması şu şekilde; Kağıt toplayarak geçinen ve sağlığı giderek kötüleşen Mehmet terk edilmiş bir çocuk bulur. Birden hayatına giren küçük Ali, onu kendi çocukluğuyla yüzleştirecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 23:24
Cagatay ulusoy un kagit toplayicisi rolunde oynamasi kadar sacma birsey yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kağıttan Hayatlar filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir