Kahramanlar tamam ama ya sadık hayvanları? (MK Anket)

Murat Halilbeyoğlu 29.10.2012 - 15:57
Herkesin bir can dosta ihtiyacı olur
Ben küçükken her karne döneminde ailemden bir köpek isterdim ancak nasıl olduysa her seferinde beni bilgisayar ile kandırıp o köpeği eve sokmazlardı. Eminim çoğunuz küçüklüğünde (ve belki hala) bir evcil hayvanınız olsun istemiştir. Belki bazılarınız bu mutluluğa ulaştı bazılarınız ise hala hayalini kuruyor (benim gibi) ama güzel bir evcil hayvan her isteyenin hakkı bence.

İşte geçen hafta biz de bunu düşünerek bir anket hazırladık ve sizlere sevdiğimiz oyunlarda gördüğümüz "pet"leri sunduk. Eğer bu hayvanlar gerçekten varolsalardı siz hangisini tercih ederdiniz? Bu arada MMO oyunlarında sizlere verilen pet'leri işin içine almadık nitekim ankete koymak istediğimiz pet'ler daha çok Boo gibi veya Dust gibi kişiselleştirilmiş olsun istedik. 

Kahramanlar tamam ama ya sadık hayvanları? (MK Anket)
Tamam belki şekil, şemal ve malzeme olarak bir "hayvan" olmasa da hem ismi hem de işlevi gereği bu hizmeti tam hakkıyla ortaya koyan Half-Life 2'nin "Dog"u sizlerden %28 oy oranı ile birinci sırayı almış.

İkinci sırayı ise iki hayvan paylaşıyor; Darksiders'daki Savaş'ın atı Ruin ve Ölüm'ün atı Despair. Anlaşılan o ki sizler kardeşlere ve atlarına kardeş payı yapmayı uygun görmüşsünüz.

Üçüncü sıraya baktığımızda artık sahibi kadar fenomen olan bir hayvan karşımıza çıkıyor; Mario'nun Yoshi'si. Bu sevimli yaratık başta tesisatçımıza yardım etse de daha sonradan bağımsızlığını kazanarak bizlerle baş başa oyunlar oynadı. Belli ki siz de onu daha çok sevmişsiniz.

Şimdi sıra geldi yeni anketimize.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kahramanlar tamam ama ya sadık hayvanları? (MK Anket)
İlginizi Çekebilir