1/2

Kara Ekran #41: Orange Is the New Black

Ceyda Doğan 7.01.2014 - 16:35
Konforlu bir hayattan, neşeli hapishane koğuşuna
Bu hafta dram ve komedi türlerini bir arada seven okurlarımıza ilginç bir dizi tavsiyesiyle geldik, Orange Is the New Black. Aynı zamanda suç öğelerini de içerisinde barındıran Orange Is the New Black, 2013 yılında dizi hayatına giren başarılı bir yapım.

Kara Ekran #41: Orange Is the New Black
Dizinin başrollerinde; Taylor Schilling, Danielle Brooks, Taryn Manning, Emma Myles, Laura Prepon ve Alysia Reiner gibi başarılı isimler yer alıyor. Farkındaysınız oyuncularımızın hemen hemen hepsi kadın. Dizinin ilginç olan tarafı da bu zaten.

Orange Is the New Black, Piper Charpman adına bir kadının hikayesini izleyenlere sunuyor. Piper, hayatı oldukça düzenli giden, aynı zamanda Larry adında bir adamla nişanlı, güzel bir kadındır.  Üniversite zamanlarından yani tam 10 yıl öncesinden tanıştığı bir kadın olan Alex yüzünden planladığı o güzel hayat, tamamen alt üst olur. Alex aslında bir uyuşturucu kaçakçısıdır ve Piper'ın tutuklanmasına neden olur. Birkaç yıllığına hapse düşen Piper, konforlu hayatını geride bırakarak, hapishane hayatına alışmak zorunda kalır.

Kara Ekran #41: Orange Is the New Black