Karate Kamil'in yapımcılarının yeni oyunu Beat the Game sonunda çıktı!

Ersin Kılıç 8.09.2017 - 00:13
Müziklerin oldukça önemli olduğu oyun Steam'de indirimli fiyatı ile çıktı

İnternetin yaygınlaşmaya başladığı dönemde ülkemizdeki güzide sitelerden birisi de fistik.com olmuştu. İçerisinde bulunan animasyonlar dışında özellikle Karate Kamil serisi ile bir döneme damga vuran bu oluşumun yeni meyvesi ise yıllar sonra karşımıza çıkıyor. Karate Kamil'in de arkasında olan Cemre Özkurt'un yeni projesi Beat the Game uzun süren yapımının ardından nihayet Steam platformundaki yerini aldı.

Beat the Game, point and click tarzında ilerlemeli bir macera oyunu. Kendine has birbirinden farklı karakterlere sahip olan bu oyunda müzik ve ses ile garip bulmacalara girieceğiz ve bu terk edilmiş dünyada yolumuzu bulmaya çalışacağız. An itibari ile %30 indirimle 10.50 TL'ye satılan oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilir, oyunun açıklamasına ise aşağıdan göz atabilirsiniz. 

"Beat the Game yolunuzu müzik yaparak bulduğunuz bir macera oyunu. Rüya ile gerçek arasındaki sürreal bir dünyayı keşfe çıkıp, çevredeki objeleri ve müzik parçalarını arayacaksınız. Bulduğunuz her ses sizi başka bir sahneye götürecek ve hikaye bu şekilde gelişecek. Müzik yapımından anlamasanız bile, oyunda topladığınız sesleri ve müzik parçalarını, holografik mikserinizde birleştirip, yeni müzikler yaratabileceksiniz. Yolunuzu kaybederseniz, ses tarayıcınızla uzaktaki gizli sesleri arayıp, uzaktan kumandalı robotla bulduğunuz objelerin yerlerini belirleyeceksiniz. Bütün ses parçalarını topladıktan sonra, seyircilerin önünde canlı bir DJ performansı sergileyeceksiniz. Beat the Game, Activision/Blizzard’ın karakter sanatçısı Cemre Ozkurt ve diğer evrensel düzeyde sanatçıların iş birliği yaptığı, ilham verici bir proje. 

San Francisco’nun ilk ve tek Türk oyun firması Worm Animation’ın yetenekli ekibi ile yaptığı bu oyunun Steam kütüphanenizde özel bir yeri olacak."

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 14:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 8.09.2017 12:10
Kaplamalar çok başarısız, koca ülkede doku yapmayı bilen birileri yok mu?
Rahro Uth
Rahro Uth 8.09.2017 12:57
aynen ya. Söyleyelimde hemen 4k fotorealistik kaplamalar yapıp oyuna yüklesinler. cık cık cık. kınıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Karate Kamil'in yapımcılarının yeni oyunu Beat the Game sonunda çıktı!
İlginizi Çekebilir