Keanu Reeves'ın yer aldığı Cyberpunk 2077 reklamı yayınlandı

Ersin Kılıç 1.10.2020 - 12:51
Oyunda Johnny Silverhand karakterini canlandıran ünlü oyuncu Keanu Reeves, Cyberpunk 2077'nin reklamında yer alıyor.

Ünlü oyuncu Keanu Reeves merakla beklenen Cyberpunk 2077 reklamında boy gösterdi. Şu sıralar The Matrix 4 çekimlerinde yer alan oyuncu, gaz getiren ve oyuna olan beklentinizi harlayacak bir reklam ile oyun severlerin karşısına çıkmış oldu.

Keanu Reeves, Cyberpunk 2077 reklamında yer aldı

yer aldığı projelerde büyük bir hayran kitlesine kavuşan Keanu Reeves, bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077'de bu evrenin en önemli karakterlerinden biri olan Johnny Silverhand karakterini canlandırıyor. Oyunun yapım aşamasında bizzat bu çalışmalara katılan Keanu Reeves, özellikle E3 sunumunda sergilediği "You're breathtaking" sözüyle de ikonik bir sahneye imza atmıştı. Los Angeles Lakers ve Miami Heat takımlarını karşı karşıya getiren NBA finalinde yayınlanan bu reklama aşağıdan göz atabilirsiniz.

Johnny Silverhand, Cyberpunk 2077 dışında Cyberpunk masa üstü oyununun da en önemli karakterlerinden birisi. Oyunda bize bir nevi yol göstericilik yapacak olan karakter mega şirketlerin megolamanyasından ölesiye tiksinen bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Kolu ve ailesinin ölümü sebebiyle Arasaka isimli şirketi sorumlu tutan Silverhand, Night City'de yer alan bu şirkete yapılan saldırı sonucunda Adam Smasher tarafından öldürülüyor. (Yoksa öldürülmüyor mu?)

Tabi bu savaştan sonra cesedi bulunmayan karakter ile ilgili çok daha fazla detay Cyberpunk evreninde mevcut. Karakterin Cyberpunk 2077 hikayesine tam olarak nasıl dahil olacağı merak ediliyor. Bu konuda ve karakterin hikayesi hakkında daha fazla detaya oyun çıktığında kavuşabileceğiz. Cyberpunk 2077'nin 19 Kasım'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Keanu Reeves'ın yer aldığı Cyberpunk 2077 reklamı yayınlandı
İlginizi Çekebilir