Kena: Bridge of Spirits için leziz bir fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 26.02.2021 - 02:35
Kena: Bridge of Spirits oyunu için oynanış ve hikaye tarafında detaylar içeren yeni fragman State of Play sunumu sırasında yayınlandı.

Kena: Bridge of Spirits için bu gece yapılan State of Play sunumunda yeni bir fragman yayınlandı. Oyunun enfes görünen dünyasından yeni bölgeler gösterilirken yolculuğumuz boyunca karşımıza çıkacak bazı karakterlere ve hikaye detaylarına da yine aynı fragmanda yer verildi. 

Kena: Bridge of Spirits oldukça hoş görünüyor

PlayStation 5 için duyurulan bağımsız yapımlar arasında belki de en öne çıkan oyun olan Kena: Bridge of Spirits, dünyası ve yapısıyla dikkat çekici görünüyor. Rot adındaki minik yaratıklardan bir ekip oluşturarak ilerlediğimiz oyun, hızlı savaşları ve keşif öğelerini yapısında birlikte barındıracak. An itibariyle ön siparişe açık ve PC platformu için de Epic Games Store üzerinde satılıyor. Hatta fiyatının oldukça uygun olduğunun da altını çizmek gerekiyor. EGS üzerinde standart sürümü 69,00 TL fiyatıyla satılırken Digital Deluxe Edition sürümü 79,00 TL fiyatıyla satılıyor. Fiyatların uygun olması, hep böyle kalacağı anlamına gelmiyor. Ne yazık ki kötü örneklerini daha önce yaşadık. Bu nedenle eğer ön sipariş vermek gibi bir niyetiniz varsa, elinizi çabuk tutmanızda fayda olduğunu söylemeliyim.

Konudan saptık yine, işte karşınızda yayınlanan yeni ve leziz fragman!

Hikayede karşılaşacağımız karakterlerden bazılarını fragmanda görmek mümkün. "Bu ormana sadece buradaki yaratıkları görmek için gelmiş olamazsın" diyen yaşlı amcamız bunların ilki olacak gibi görünüyor. Aynı zamanda bir tapınağın enerjisi ile beslenen bir köyden bahsediliyor ve ana karakterimiz yer yer aksiyona girerken yer yer de farklı karakterlerle konuşuyor. Yine fragmanın ortalarında hikayede karşılacağımız düşmanlardan birini görebilirsiniz. Özellikle aksiyon kısmının oldukça etkileyici göründüğünü de belirtmeliyim. Boss savaşlarına dair ipuçları görebileceğiniz fragmanda dövüşlerin hızlı ve şiddetli olduğu göze çarpıyor. Özel yeteneklerimiz ile birçok alanda birçok farklı düşmana karşı mücadeleler vereceğiz ve özellikle alt tarafa eklediğim görseldeki görüntü, açıkçası beni mest etti.

Kena: Bridge of Spirits için leziz bir fragman yayınlandı

Kena: Bridge of Spirits, 24 Ağustos 2021'de PS4, PS5 ve PC için çıkacak. PC sistem gereksinimlerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda sizler de görüşlerinizi belirtmek için yorumlar kısmını kullanmayı unutmayın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 17:39
İçimden bir ses oyun çok beğenilcek diyo ama hayırlısı.çok da ucuz epic te alsam mı kararsızım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mantar
Mantar 26.02.2021 15:58
Kena, Stray ve little devil inside

Bu 3 oyuna acayip hypelandım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 12:05
Bu oyunu oynamak istiyorum yahu :D Çok tatlı bir şey...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 09:40
2021 yılına göre Ori 3boyutlu olursa nasıl olur? Buyurun işte burada. Dövüş mekanikleri videolardaki gibiyse beklediğimize pişman olmayacağız (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2021 08:23
Aldım fiyatı 2x olacaktır bilgilendirme için arigato.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kena: Bridge of Spirits için leziz bir fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir