Kena: Bridge of Spirits Steam'e geliyor

Alparslan Gürlek 20.08.2022 - 11:26
İlk yıl PC için Epic Games Store'a özel olarak yayınlanan Kena: Bridge of Spirits Steam sürümü önümüzdeki ay geliyor.

Geçtiğimiz yıl PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC platformunda da Epic Games Store'a özel olarak çıkan Kena: Bridge of Spirits Steam sürümü önümüzdeki ay geliyor. Bir yıl boyunca Epic Games'e özel olan oyun şimdi PC platformunda Steam'de de boy gösterecek. Aynı zamanda bu sırada büyük bir güncelleme alacak.

Kena: Bridge of Spirits Steam versiyonu Eylül'de çıkacak

Ember Lab tarafından geliştirilen macera oyunu bir yıllık Epic Games Store anlaşmasından sonra nihayet Steam platformu için de yayınlanacak. Hali hazırda fiyatı ilk platformda çok uygun olan oyunun da eğer ekstrem bir durum yaşanmazsa aynı fiyattan Steam'de satılacağını düşünüyoruz. EGS'de 69,00 TL fiyatıyla satılan oyun, gerçekten günümüz oyun fiyatlarına bakıldığında oldukça uygun bir fiyata sahip.

Kena: Bridge of Spirits Steam'e geliyor

Kena: Bridge of Spirits Steam sürümü aynı zamanda bir yıldönümü güncellemesi ile birlikte gelecek. Yeni güncelleme ile oyuna "Yeni Oyun+" özelliği de eklenecek. Bununla birlikte geliştirilmiş bir fotoğraf modu ve Kena için yeni kıyafetler de yama içerikleri arasında yerini alacak. 

Bizim de incelediğimiz ve 75 puan almayı başaran oyun PC platformunda 83 Metacritic skoruna sahip. Oyunculardan ise 81 almayı başarmış durumda. Hikaye odaklı ilerleyen, hızlı savaşlarıyla ve tatlı görünen dünyasıyla Kena: Bridge of Spirits önümüzdeki ay Steam platformunda oyuncularla buluşmayı bekliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 03:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2022 21:15
Harika bir oyundu. Fakat Steamde çıkmadığı için olması gerekendek daha az konuşuldu. Aynı şeyi Satisfactory de yaşadı. Şu epiğe özel çıkarmayın artık oyunlarınızı ey bağımsız yapımcılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2022 19:45
sonunda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2022 18:24
Commodore 64 e gelsin diye bekliyorum :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kena: Bridge of Spirits Steam'e geliyor
İlginizi Çekebilir