Kerbal Space Program 2 ertelendi

Özgür Deveci 6.11.2020 - 12:27
Intercept Games tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanacak Kerbal Space Program 2 ertelendi.

Intercept Games tarafından geliştirilen ve Private Division tarafından yayınlanacak Kerbal Space Program 2 ertelendi. Oyun daha önce COVID-19 küresel salgını nedeniyle zaten önümüzdeki seneye ertelenmişti. Geliştirici ekip tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre, oyunun çıkış tarihi 2022'ye ertelendi.


Oyunun kreatif direktörü Nate Simpson, yaptığı açıklamada "Kerbal Space Program 2, 2021 sonbaharında değil 2022'de piyasaya çıkacak. Bunun sinir bozucu bir durum olduğunu biliyorum. Özellikle de çıkış tarihimizi ilk kez değiştirmediğimizi düşünürsek. Bu projeye başladığımızda teknik ve yaratıcılık olarak muazzam bir mücadeleye girdiğimizi biliyorduk. Topluluğumuzdan kalitenin çok önemli olduğunu defalarca duyduk ve biz de aynı şekilde hissediyoruz. Bir dizi yeni özellik sunmak yeterli değil, bu özelliklerin sağlam ve gelişmiş bir bütün halinde bir araya getirilmesi gerekiyor. Oyuncuların ve modcuların bir on yıl veya daha uzun bir süre boyunca üzerine inşa edebileceği güvenilir bir temel oluşturuyoruz. Bu, daha önce hiç çözülmemiş sorunları çözmeyi içeriyor ve haliyle de zaman alıyor." ifadelerinde bulundu.

Kerbal Space Program 2 ertelendi

Kerbal Space Program 2 ertelendi

Kerbal Space Program 2, Private Division'ın beğenilen uzay uçuş simülasyon oyunu Kerbal Space Program'ın devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Tüm zamanların en sevilen oyunlarından biri haline gelen Kerbal Space Program'ın ikinci oyunu, orijinal oyunun anıtsal temellerini korurken, modern ve yeni nesil uzay keşiflerinin taleplerini karşılamak için sıfırdan ve tamamen yeniden tasarlandı. Oyunda bir uzay programı oluşturacak, güçlü bir uzay aracı inşa edecek, kaynak toplama kolonileri tasarlayacak ve galaksinin sırlarını ortaya çıkarmak için çok daha fazlasını yapacaksınız. Oyuna eklenen çok sayıda heyecan verici yeni özellikle birlikte yepyeni bir Kerbonauts dalgası başlatacaksınız.

Kerbal Space Program 2 2022'de piyasaya çıkacak. Oyun ilk olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One için duyurulmuştu. Ancak, yeni çıkış tarihine göre bu platformların değiştiğini görmek şaşırtıcı olmaz. Son olarak oyunun yayınlanan sinematik duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kerbal Space Program 2 ertelendi
İlginizi Çekebilir