Kerbal Space Program: Shared Horizons artık PC’de

Ersin Kılıç 2.07.2020 - 11:12
Geçtiğimiz günlerde Avrupa Uzay Ajansı ortaklığı duyurulan Kerbal Space Program'ın Shared Horizon içeriği PC platformunda çıktı.

Private Division, son olarak Avrupa Uzay Ajansı ortaklığı duyurulan Kerbal Space Program oyununun Shared Horizons güncellemesinin artık PC’de olduğunu duyurdu. Konu ve ortaklık ile ilgili açıklanan detaylar ise şu şekilde;

Kerbal Space Program: Shared Horizons artık PC’de

Private Division ve Squad, ücretsiz Kerbal Space Program: Shared Horizons güncellemesinin artık PC için mevcut olduğunu ve konsol sürümünün de 2020 sonbaharında yayınlanması planlandığını duyurdu.

Avrupa Uzay Ajansı (ESA) ile yakın iş birliği içinde geliştirilen güncelleme, Avrupa'nın başlıca uzay organizasyonu tarafından yönetilmiş iki mihenk taşı görev, ünlü Ariane 5 roketi, Kerbals için ESA temalı bir uzay giysisi, yeni parçalar ve oyuncular için bilim deneyleri ekliyor. BepiColombo, ESA'nın Japon Havacılık Araştırma Ajansı ile Merkür'e yapılan ortak misyonunu yeniden oluştururken, Rosetta misyonu bir Jüpiter ailesi kuyruklu yıldızına inişi anıyor.

Ücretsiz Shared Horizons güncellemesi, bu yıl 9. yaşını kutlayan sevilen uzay simülasyon oyunu için süregelen desteğe katkıda bulunuyor. Tabi bu yeni güncellemeyi oynamak için ana oyuna ihtiyaç duyulduğunu da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rangris01
Rangris01 2.07.2020 12:00
Ersin bey konudan bağımsız yazacağım. Yıllardır bu siteye üyeyim ve yıllardır sık sık takip edip, fikrimi belirtirim. Amma velakin, artık birazcık üyelik sistemini geliştirme zamanınız gelmedi mi sizce de ? Mesela, yorum yaptığımız zaman, düzenleyebilelim, silebilelim, mesajımıza yorum geldiği zaman, bildirim gelsin vb... gibi bir çok geliştirme yapsanız harika olmaz mı sizce de ? Ayrıca bir yolu var mıdır bilmiyorum fakat, e-posta adresimi artık kullanmıyorum, değiştirmenin bir yolu var mı acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kerbal Space Program: Shared Horizons artık PC’de
İlginizi Çekebilir