Kevin Hart, Roland olarak Borderlands kadrosunda

Özgür Deveci 27.01.2021 - 16:22
Eli Roth imzası taşıyan ve aynı adlı video oyunundan uyarlanan Borderlands filminin oyuncu kadrosuna Kevin Hart dahil oldu.

Kevin Hart, popüler video oyunu serisinin sinema uyarlaması olan Borderlands'in oyuncu kadrosuna dahil oldu ve başrolde ünlü Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett'e eşlik edecek. Hart, Lionsgate yapımı filmde bir paralı asker olan Roland karakterini canlandıracak. Filmin yönetmen koltuğunda ise, fantastik komedi filmi The House With a Clock in its Walls ve Bruce Willis'in başrol olarak yer aldığı aksiyon gerilim filmi Death Wish'i yöneten Eli Roth oturuyor. Roth, konuyla ilgili heyecanını "Kevin ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Borderlands, onun için farklı bir rol ve izleyicileri Kevin'in daha önce hiç görmedikleri bir yanıyla tanıştırmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. Kevin, inanılmaz bir Roland olacak." sözleriyle dile getirdi.

Lionsgate Motion Picture Group Başkanı Nathan Kahane'de ekledi: "Kevin, dünyanın en büyük gişe rekorları kıran bazı filmlerinin arkasında bulunuyor ve filmimiz dünyanın en çok satan video oyunlarından birinden ilham alıyor. Film yapım ekibimizin bu hikayeyi uyarlama şeklini seviyoruz ve bundan daha yaratıcı ellerde olamazdık."

Kevin Hart, Roland olarak Borderlands kadrosunda

Kevin Hart, Roland olarak Borderlands kadrosunda

Filmin senaryo detayları gizli tutulmuş olsa da Borderlands, 2009'da piyasaya çıkan rol yapma türündeki FPS oyununa dayanıyor. Film, kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın hikayesini konu alıyor. Senaryonun son taslağını HBO mini dizisi Chernobyl'in yaratıcısı Craig Mazin kaleme aldı.

Hart, yakın zamanda Woody Harrelson ve Kaley Cuoco'nun da rol aldığı Sony yapımı aksiyon komedi filmi The Man From Toronto'nun prodüksiyonunu tamamladı. 2020'nin başlarında Fatherhood adlı bir dizi çeken ünlü oyuncu, gişe rekorları kıran Jumanji: The Next Level, The Secret Life of Pets 2, The Upside ve Night School yapımlarından da yer aldı. Ayrıca oyuncunun Ride Along ve Central Intelligence filmleri, küresel gişede toplam 4 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2021 00:32
oyun uyarlama filmler "genelde" vasat oluyorlar örnek olarak doom u gösterebiliriz. inşallah güzelim oyunun senaryosunu batırmazlarda izlemeye değer bir şey çıkar ortaya.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kevin Hart, Roland olarak Borderlands kadrosunda
İlginizi Çekebilir