
Dün öğlen saatlerinde yapılan açıklamada Playtek, Kickstarter destekçilerine seslendi ve Unsung Story'nin haklarını Kung Fu Panda ve Barbie oyunlarının yapımcısı Little Orbit'e teslim ettiklerini belirtti. Final Fantasy Tactics ve Final Fantasy XII'den tanıdığımız Yasumi Matsuno'nun oyunu olan Unsung Story, destekçilerini üzmeye devam ediyor.
Yaptıkları açıklamada, bağışçıların desteğine teşekkür ettiklerini, oyun için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu konuda üzgün olduklarını belirten Playtek, projenin Little Orbit ile emin ellerde olduğunu belirtti. Destekçilerinden gelecek olan tüm şikayetleri ve soruları yanıtlayacaklarını söyleyen Playtek, oyunun geliştirilmesi ile ilgili tüm sorunların artık Little Orbit'e ait olduğunu belirtti. RPG hayranlarını Kickstarter'dan soğutan Playtek'i sıkıntılı bir dönem bekliyor. Ayrıca Little Orbit'in geliştirmeye devam edip etmeyeceği ya da Unsung Story'nin yaratıcısı Matsuno'nun proje ile bağlantısı belirtilmedi.

Yorumlar (6)
kickstarter in kıymeti bilinmiyor sadece oyunlar için değil gerçek anlamda tekel kıran kendini ispat etmek isteyen bağımsiz ideolojiden uzak bir bilim durağı ancak hırsızlar nereye bulaşacaklarını şaşırdılar yazık olmuş milletin paralarına
Diger siteye yazacagima buraya yazmisim "koyala yapistir hatasini" :)
Abi copyala yapistir yapmissiniz merlinden :) Yukardaki paragrafi secin, "bunu merlinden caldik hirsiziz biz" diye cikiyor hemen. Ayrica helal merline super tuzaga dusurmus sizi :) Valla zaten bayadir kalite dustugu icin tereddutteydin, ben merline kacar o zaman :) --------------------------------------------- Burası Merlin zaten.
Ben baya yorulmusum abi... Bildigin devreler yanmis :) Gidiyim dinleniyim biraz:)
16:41 Senin devreler yanmamış sen baya ölmüşsün farkında değilsin.
sen bir gözlük al emmi , gözler ilerlemiş..