Killzone 3 için yeni haritalar detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 3.02.2011 - 13:21
Retro Map Pack'in detayları burada!
Sony yaptığı bir açıklama ile Killzone 3 için hazırladığı Retro Map Pac'ın detaylarını tanıttı.

Bahsi geçen harita paketini oyunun normal veya Helgast Edition sürümünü ön sipariş olarak verenler edinebilecekler. Paketin içerisinde Killzone 2'deki Salamun Market ve Blood Gracht haritaları da olacak.

Salamun Market Killzone 2'nin en geniş haritalarından bir tanesiydi ve Warzone modunda 24 kişiye kadar oynanabiliyordu.

Killzone 3 için yeni haritalar detaylandı
Guerrilla yapımcılarından Aryeh Loeb "Killzone 2'nin en geniş haritalarından birisi olan Salamun Market, Killzone 3 oyuncularının en üst seviyede katliam yapabilmesi için tekrardan düzenlendi. Ana yoldan geçen ISA konvoyuna yapılan Helghast pususundan sonra pazar yeri bir savaş meydanına (Warzone) döndü. Bu klasik multiplayer haritasında nostalji yep yeni Exoskeleton savaşı ile birleşiyor" dedi.

Blood Gracht ise Guerrilla Warfare adlı 16 oyuncu için yapılan tek kişilik oyun benzeri bir modda kullanılacak. Loeb bu harita hakkında da "Şehrin büyük bir kısmını yok eden nükleer patlamadan aylar sonra Blood Gracht yavaş yavaş Helghan'ın garip bitki örtüsü ile kaplanmaya başladı. Ancak ISA ve Helghast birlikleri arasında Guerrilla Warfare patlak verdiğinde şehirdeki kanallar tekrardan kırmızıya boyanacak. Killzone 2 oynayan oyuncular tarafından en çok sevilen multiplayer haritası muhteşem bir dönüş yapıyor" dedi.

25 Şubat'ta Avrupa'da satışa sunulacak olan Killzone 3'ün multiplayer betasının bugün bir kaç saat içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Killzone 3 için yeni haritalar detaylandı
İlginizi Çekebilir