Killzone 3 kapak tasarımı hazır

Metin Çatalkafa
Metin Çatalkafa 18.12.2010 - 10:36
Geriye oyunun çıkması kaldı

Sony'nin 2011 yılı bombalarından Killzone 3 artık tamamlanmak üzere. Oyunun çıkışına fazla bir zaman kalmadı.

Son olarak oyunun kapak resmi de belli oldu. Kapakta kar teması ön planda.  Killzone 3 şubat ayı sonunda raflarda olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2023 19:53
Kalan Karakter : 300 Gönder
Killzone 3 kapak tasarımı hazır

İlginizi Çekebilir

Adblock yazılımı bulundu! Lütfen aşağıdaki notu okuyun.

AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.

Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.

Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.

Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

×