Kingdom Hearts 3 yarım yamalak çıkabilir

Ersin Kılıç 10.05.2017 - 13:56
Hah, bir bu eksikti..
Batı pazarına açılması ile birlikte iyi işler yapsa da özellikle Japonya odaklı oyunlarında büyük sıkıntılar çeken Square Enix'in stratejisini hala anlayabilmiş değiliz. Final Fantasy XV oldukça iyi bir oyun olmasına rağmen 13. bölüm krizi ve sonradan tamamlanma çabaları ile karşımıza çıkmıştı. Anlaşılan benzer bir işleyiş Kingdom hearts 3'te de karşımıza çıkabilir.

Oyunun eski versiyonlarını sürekli yeni paketler ile sunan firma gelen haberlere bakılırsa Kingdom Hearts 3'te de Final Fantasy XV'tekine benzer bir hataya düşebilir. Gelen haberlere göre firma Kingdom Hearts 3'ün daha fazla ertelenmesini istemiyor ve en geç 2018'de piyasaya çıkmasını hedefliyor. Bu bağlamda oyun çıktıktan sonra bazı bölüm ve özelliklerinin tamamlanabileceği belirtilmiş.

Kingdom Hearts 3 yarım yamalak çıkabilir
Yine bu konuda gelen haberlere baktığımızda normalde bu ay yayınlanacak olan bir tanıtım videosunun da ertelendiği ve E3 fuarına kaydırıldığı rapor edilmiş. Bu tanıtım videosu ile birlikte oyunun çıkış tarihinin de duyurulacağı gelen haberler arasında.

Açıkçası bir KH sever olarak firmanın zaten aynı paketleri tekrar tekrar sunmasına çok ısınamamıştım. Üstüne yarım yamalak çıkacak bir Kingdom Hearts 3, tüm bu olanların üzerine bir mum dikebilir..
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2017 05:16
HAYIR OLMAZ!! OLAMAZ!!! Bu da olmasın lütfen. Bu da bir mgs V faciyası olursa felaket hayal kırıklığı olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Hearts 3 yarım yamalak çıkabilir
İlginizi Çekebilir