Kingdom Hearts: Melody of Memory çıkış tarihi açıklandı

Özgür Deveci 26.08.2020 - 18:23
Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan ritim oyunu Kingdom Hearts: Melody of Memory'nin çıkış tarihi açıklandı.

Geliştirici ve yayıncı Square Enix, ritim tabanlı aksiyon oyunu Kingdom Hearts: Melody of Memory'nin çıkış tarihini açıkladı. PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için piyasaya çıkacak oyun 11 Kasım'da Japonya'da, 13 Kasım'da da Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkışını gerçekleştirecek. Ayrıca oyun Microsoft Store'da 400,00 TL ve Nintendo eShop'ta ise 59.99$ fiyat etiketleriyle ön siparişe açıldı.

Kingdom Hearts: Melody of Memory, Square Enix tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan ritim tabanlı bir aksiyon oyunudur. Serinin on dördüncü oyunu olan Melody of Memory, önümüzdeki Kasım ayında PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için piyasaya çıkacak. Oyun, 140'tan fazla müzik ve 20'den fazla karakterle oynama seçeneği sunuyor. Yeni oyunumuzda Kairi'nin hikayesi Re Mind genişleme paketinin sonundan itibaren devam edecek.

Kingdom Hearts: Melody of Memory çıkış tarihi açıklandı

Kingdom Hearts: Melody of Memory, 13 Kasım'da çıkacak

Oyunun müziklerini hiç olmadığı gibi deneyimleyin! Melody of Memory 20+ karaktere, 140+ müziğe ve çevrimiçi çok oyunculu karşılaşma moduna sahip. Kingdom Hearts serisinin müziklerini ve anılarını keşfederken, seriden tanıdık yüzlerle oynayın. Disney karakterleri arasından bazı konuk karakterler de yardım eli uzatmak için size katılacak.

Serinin önceki oyunlarından ve Disney şarkılarından oluşan toplamda 140'tan fazla parça ile muazzam müzik çeşitliliğinin tadını çıkarın. Çok sayıda unutulmaz şarkı ve ritim tabanlı aksiyon mekanikleriyle kaçırılmayacak bir müzik yolculuğuna çıkın!

11 Kasım 2020'de Japonya'da yayınlanacak oyun, 13 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları için Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkışını gerçekleştirecek. Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin. Son olarak kimler bu oyunu bekliyor? Daha önce serinin hangi oyunlarını bitirdiniz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Hearts: Melody of Memory çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir