Kingdom Hearts: Melody of Memory isimli ritim oyunu duyuruldu

Alparslan Gürlek 17.06.2020 - 10:03
Square Enix tarafından geliştirilen sevilen aksiyon rol yapma oyunu Kingdom Hearts için yeni bir ritim oyunu duyuruldu. Japonca yayınlanan duyuru fragmanı haberimizde.

Kingdom Hearts aksiyon rol yapma serisi için Square Enix tarafından yeni bir oyun duyuruldu. Kingdom Hearts: Melody of Memory isminde ritim odaklı oyun için bir duyuru fragmanı dahi paylaşıldı.

Kingdom Hearts: Melody of Memory isimli yeni ritim oyunu duyuruldu

Square Enix tarafından geliştirilen sevilen aksiyon rol yapma oyunu serisi Kingdom Hearts için yeni bir oyun duyuruldu. Serinin takip ettiği türün dışına çıkan yeni Kingdom Hearts oyunu, çok sık göremediğimiz ritme odaklı oyunlar arasında yerini alacak.

Ünlü besteci Yoko Shimomura sayesinde müzikler, Kingdom Hearts serisinin ayrılmaz bir parçası haline gelmişti. Bugün, Square Enix bu müziklerin ön planda olduğu bir oyun olarak Kingdom Hearts: Melody of Memory oyununu duyurdu. Square Enix ile birlikte Disney de bu işin içinde.

Aşağıda görebileceğiniz Japonca duyuru fragmanı, sevgili kahramanlarımız Sora, Donald ve Goofy'nin Aladdin ve Hercules gibi popüler Disney karakterleriyle melodilerle savaştığını gösteriyor. Gummi gemisini ve Xemnas'a karşı bir savaş görüyoruz. Saldırılarınızı ritimle senkronize etmeye hazır olun!

Kingdom Hearts: Melody of Memory isimli ritim oyunu duyuruldu

Kingdom Hearts: Melody of Memory, saldırıların ritimlerle uyum içinde olması gereken, yer yer düz bir hat üzerinde ilerleyen bir oyun. Bazı kısımlarında ise bossfight dediğimiz patron düşman karakterleriyle savaştığımız sahneler mevcut. Yine bu sahnelerde de saldırılar, ritimler eşliğinde yapılıyor. Düşman karakteri alt ederken aynı zamanda arkada çalmakta olan güzel Kingdom Hearts ezgilerini de tamamlamış oluyorsunuz. Oyunun duyuru fragmanı Japonca yayınlanmış olsa da sonunda gördüğümüz üzere 2020'nin sonlarına doğru tüm dünyada oynanabilir olacak. Grafikleriyle çığır açmasa da, oynanışı gayet keyifli görünüyor.

Sevilen serinin böyle bir oyunla süslenmesi tatlı bir sürpriz oldu. Günümüzde artık bütün  büyük oyun firmaları usta sanatçılarla, hatta orkestralar ile birlikte çalışıyor. Müzik olgusu, artık video oyunlarının vazgeçilmez bir parçası, hatta özerk bir kısmı oldu diyebiliriz. Hangimiz sevdiğimiz bir oyunun hoşumuza giden bir müziğini oyunu artık oynamadığımız halde dinlemedik ki? İşte bu yüzden Kingdom Hearts: Melody of Memory oyunu sektör için ayrı bir önem taşıyor. Son derece keyifli görünen oynanışıyla yeni oyun, bizleri 2020 yılının sonuyla birlikte karşılayacak gibi duruyor. 


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingdom Hearts: Melody of Memory isimli ritim oyunu duyuruldu
İlginizi Çekebilir