Kingpin geri dönüyor!

Ersin Kılıç 26.10.2017 - 10:34
Daredevil'ın yeni sezonu için beklenen duyuru geldi

Marvel televizyon işlerinin bana göre hala en başarılı işlerinden biri Daredevil'ın ilk sezonudur. Tabi bu başarıda karakterin ilk kez ortaya çıkmasının ve senaryosunun iyi olması ile birlikte önemli bir etken daha vardı. İlk sezona hem yaptıkları ile hem de diyalogları ile damga vuran Kingpin.

Kingpin geri dönüyor!

Kingpin karakterine hayat veren Vincent D’Onofrio, o kadar güzel bir performans sergilemişti ki karakterin içinde bulunduğu her sahneyi büyük bir keyifle izlemiştim. Serinin 2. sezonunda da sürpriz birkaç sahne ile karşımıza çıkan karakter için bugün sevindirici bir açıklama geldi. Marvel yaptığı açıklama ile son günlerde reklam çalışmalarına ufaktan başladığı Daredevil'ın 3. sezonunda Kingpin karakterinin olacağını, yani Vincent D’Onofrio'nun seriye geri döndüğünü duyurdu.

"Vincent, Fisk karakterine getirmiş olduğu ağırlık ile olağanüstü bir aktör" açıklamasını yapan Marvel Televizyon'dan Jeph Loeb, karakterin geri döneceğini de resmen duyurmuş.

Dikkat spoiler! Defenders dizisinin sonunda kendini muhtemelen K'un Lun'da bulan Daredevil'ın hikayesi 3. sezonda kaldığı yerden devam edecek. Wilson Fisk'in ise 3.sezona nasıl döneceği hala büyük bir soru işareti. En son hapishanede bıraktığımız karakter buradan kaçacak mı yoksa nüfuzunu kullanıp elini kolunu sallaya sallaya mı çıkacak, hep birlikte göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 20:12
kötü karakterler tıpkı şeytan gibidir insanı yol ayrımına sokar ve içindeki iyiliği ortaya çıkarır yada seni kendisine çeker ve arkadaşın olur,kingpinde böyleydi daredevilin bu kadar parlamasının en büyük sebebiydi ki zaten 2. sezonda düşüş vardı,defendersı diziden bile saymıyorum,güzel haber
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.10.2017 19:02
bende sıkıntı var heralde sevmedim diziyi ne hikaye var ne doğru düzgün karakter, punisher iyi onunda ayrı dizisi yapıldı diye sevindik onada burdaki şekilsiz sarışını koymuşlar ve batırmışlar işi ,dövüş sahneleri 80 lerin karate filmleri gibi dış dış dış..herşey klişe, çakma..allahtan gotham var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kingpin geri dönüyor!
İlginizi Çekebilir