Klasik Baldur's Gate oyunu PC için yayınlandı

Murathan Özlü 17.12.2021 - 21:40
2001 yılında çıkan klasik Baldur's Gate oyunu PC için yayınlandı. Baldur's Gate: Dark Alliance'ın yenilenmiş versiyonu Steam, GOG ve Epic Games'e geldi.

2021'in başlarında Playstation ve Xbox konsolları için yenilenerek yayınlanan klasik Baldur's Gate oyunu PC için de yayınlandı. Baldur's Gate: Dark Alliance'ın PC için de geleceği oyunun dağıtımcısı tarafından daha önce açıklanmıştı. Oyun, yaklaşık yarım saat önce Epic Games, Steam ve GOG platformlarında yayınlandı

Klasik Baldur's Gate oyunu PC platformlarına geldi

Steam'de 50 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Dark Alliance, diğer Baldur's Gate oyunlarının aksine aksiyonu RPG'nin önüne koyan bir yapım. 20 yaşındaki oyunun yeniden yapımı oyuncuya 3 karakter sunuyor: Bir elf büyücüsü, Cüce savaşçı veya İnsan (düz) Okçu. Hikaye tek kişi veya LAN ile Co-Op oynanabiliyor.

Klasik Baldur's Gate oyunu PC
Daha önce hiç PC'ye gelmeyen bu Baldur's Gate oyununu, meraklıları deneyebilir. Oyun 4K desteği ile geliyor ancak özünde 20 yıllık bir RPG oyunu mantığında olduğunu unutmamak gerek. Oyunun Steam versiyonu Remote Play desteği ile gelecek. Steam Remote Play, oyunların bir bilgisayarda çalıştırılıp, ardından Steam'e bağlı diğer cihazlardan oynanabilmesine olanak tanıyan bir sistem.  Remote Play Together özelliği ile, Dark Alliance'ı almamış bir arkadaşınız ile de oyunu oynayabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2021 18:56
Cdprojekt yapacaktı pc sürümünü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Klasik Baldur's Gate oyunu PC için yayınlandı
İlginizi Çekebilir