Klasik ralli oyunu V-Rally, uzun bir süreden sonra geri geliyor

Mehmet Atilla Turan 14.03.2018 - 20:09
Kemerlerinizi bağlayın.

1990'ların unutulmaz ralli oyunu V-Rally, şu ana kadar çıkan birkaç oyunu ile arcade hissini kolayca evde yaşatabiliyordu. Ana olarak PS1'de çıkan V-Rally serisi, sonrasında PS2'ye uyarlanmış ve diğer oyunculara da tanıtılmıştı. Geçtiğimiz günlerde, yapımcı Maximum Games, yeni bir V-Rally oyunun yakında çıkacağını, yayınladıkları fragman ile açığa çıkardı.

Gözlerimiz "yollarda" kaldı

2003 yılından beri haber alınmayan serinin yeni oyunu geçtiğimiz gün yayınlandı. Maximum Games'in yayınladıkları fragman ile şimdilik sadece birkaç arabanın olacağını biliyoruz, fakat Maximum Games, yayınladıkları bildiri ile oyun içerisinde elli adet farklı araç, birbirinden ayrı yarış modları ve göz alıcı yerler ile geri dönüyor. Şimdilik yayınlanan yarış modları ise şu şekilde belirtildi: Rally, V-Rally Cross, Extreme Khana, Buggy ve Hillclimb. Belirtilen modlar arasında bildiğimiz ralli ve diğer ralli araçları ile yarışlar bulunurken, eklenen Extreme Khana ve Buggy modları, en azından uzun süredir ortalıkta bulunmayan bu efsanevi oyunu yenilecek.

Tam olarak ne zaman çıkacağı belirlenmeyen V-Rally 4'ün, aslında bu senenin Eylül ayında çıkarılması bekleniyor. V-Rally 4'ün fragmanını aşağıdan izleyebilir, Steam sayfasına ile buradan ulaşabilirsiniz. V-Rally 4 PS4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için satışa sunulacak.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 14.03.2018 22:28
Switch için alınmaya değer
Kalan Karakter: 300 Gönder
Klasik ralli oyunu V-Rally, uzun bir süreden sonra geri geliyor
İlginizi Çekebilir