KO üyelikleri artık kafelerde satılacak

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
KO üyelikleri artık kafelerde satılacak
Online oyunlarda "pre. üyelik" gibi alışverişlerin kredi kartı üstünden olması kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Paralı üye olmayanlar oyunun en heyecanlı yerlerinde oyundan atıldıkları yetmiyormuş gibi bazen oyuna girmek için saatlerce parasını ödedikleri internet kafede ekran başında beklemek zorunda kalıyorlar. İstatistiklere göre bu tarz oyunların yaş ağırlığının 15-20 olması bu yaş grubunun kredi kartı sahibi olma ihtimalini de düşürüyor.

K2 ise bu konu ile ilgili bir çözüm üretti ve yetkili firmalar ile bunu müşterilerine ulaştırmayı hedefledi. Yetkili firmalar K2 den blok halinde üyelikler satın alacak ve bunların satışını ve dağıtımını yapacak. Hatta ve hatta havale/eft gibi yöntemlerle de direkt oyunculara bile ulaştıracak. Bunları satın alan internet kafeler ise yine para karşılığında bunları müşterilerine satabilecek.

Dağıtıcı firma K2'den satın aldığı kodları internet kafe ya da üyelere ücret karşılığında gönderecek. www.knightonlineworld.com da hesabına giren oyuncu bu kodu hesabına ekleyecek işlem tamamlanmış olacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.gamesultan.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
KO üyelikleri artık kafelerde satılacak
İlginizi Çekebilir