Kojima Productions çok yakında yeni oyununu duyuracak

Alparslan Gürlek 26.03.2021 - 12:48
Kojima Productions Sanat Yönetmeni Yoji Shinkawa, stüdyonun ikinci oyununu çok yakın bir zamanda duyurabileceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Kojima Productions Sanat Yönetmeni, stüdyonun yeni oyununu duyurmasının "çok yakında" muhtemel olduğunu söyledi. Ekipten gelecek bir sonraki oyun için yakın zamanda bir duyuru gelmesi bekleniyor. Yeni bilgiler stüdyonun sanat yönetmeni Yoji Shinkawa'dan geliyor.

Kojima Productions tarafından oyun duyurusu bekleniyor

AI Hub ile bir video röportajı sırasında, şirketin ikinci oyunuyla ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşıp paylaşmayacağı sorulan stüdyo sanat yönetmeni Yoji Shinkawa, konuşmasının ardında ipuçları bıraktı.

Uzun süredir Hideo Kojima ile birlikte çalışan Shinkawa, Metal Gear serisindeki mecha tasarımı çalışmalarıyla en iyi şekilde tanınır. Kendisine yöneltilen sorunun ardından "Kesinlikle bir şey yapıyorum ve size muhtemelen bunu çok yakında duyurabileceğimizi söyleyebilirim" dedi.

Kojima Productions Ekim 2020'de yeni bir proje için kadrosunu topladığını doğrulamıştı. Death Stranding'in geliştiricisi Tokyo stüdyosunda 25 açık pozisyonu doldurmak için "sınıfının en iyisi yetenekleri" aradığını söylemişti. Şimdi ise çok yakında yeni bir oyun duyurusu geleceği yönünde haberler alıyoruz.

Kojima Productions yakında yeni oyununu duyurabilir

Stüdyo, Death Stranding'in Kasım 2019'da piyasaya sürülmesinden bu yana bir sonraki projesiyle ilgili küçük ipuçları vermeye devam ediyor. Kojima yeni oyun projesine hazırlanmak için korku filmleri izlediğini söyledi ve Nisan 2020'de bir gün "devrim niteliğinde" bir korku oyunu yapmak istediğini dile getirmişti. Ertesi ay Kojima büyük bir geliştirme projesinin iptal edildiğini, ancak bir sonraki oyunu için "erken planlama aşamalarında" olduğunu iddia etmişti.

Yakın zamanda yeni projenin Death Stranding 2 olabileceğini öne süren görseller Twitter'da paylaşılmıştı. Aynı zamanda bazı söylentiler Death Stranding için genişletilmiş yeni bir sürüm olan "Extended Edition" versiyonunun piyasaya sürüleceği yönünde. Ancak şirketten henüz ne bu söylentiler ne de yeni oyunun ismi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Yine de gelecek oyunun PC platformuna çıkması konusunda zayıf da olsa bir ihtimal var. Kojima'nın yaptığı açıklamalarla PC platformuna sempati duyması ve buradaki pazarı değerlendirmek istemesi iyiye işaret olabilir.

Kojima Productions yeni oyunu ve diğer gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 17:56
hademe similator bekliyorum sabırsızlıkla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 17:13
death stranding'e güzel bir sandbox dlc gelseydi keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kojima Productions çok yakında yeni oyununu duyuracak
İlginizi Çekebilir