Konami Castlevania NFT'lerini satışa çıkarıyor

Murathan Özlü 6.01.2022 - 19:27
Oyun dünyasını saran NFT rüzgarına Konami'de katılıyor, firma oyunun 35.ci yılına özel olarak Castlevania NFT'lerini satışa çıkaracak.

Konami, Castlevania'nın 35.ci yılını Castlevania NFT koleksiyonu ile kutluyor.  "KONAMI MEMORIAL NFT" adındaki koleksiyonda Castlevania serisine yönelik 14 "eşsiz sanat eseri" oyunun 35.ci yıl etkinlikleri kapsamında satışa çıkarılacak. Ancak Castlevania 35.ci yıl kutlamalarının Eylül ayında yayınlanan Castlevania Advance seti ile başladığını hatırlatmakta fayda var.

Castlevania NFT'leri oyundan sahneleri, oyun müziklerini ve özel çizilmiş resimleri içeriyor

Konami'nin resmi sitesinde ön izlemelerine yer verdiği NFT'ler oyunun 1986 yılında konsollara ilk çıkan versiyonuna kadar uzanıyorlar. Oyunun 35 yıllık tarihinden sahneler, arka plan müzikleri ve yeni çizilmiş görselleri içeren koleksiyon 12 Ocak 2022 tarihinde OpenSea platformunda satışa konulacak.

Castlevania NFT
NFT'ler, gittikçe daha fazla insanın ilgi duymaya başladığı ve "ilginç" dijital ürünleri satın aldıkları bir sektör haline gelmeye başladı.  Milyonlarca dolara satılan ve yapımı yıllar süren JPG dosyaları veya dijital portrelerin haberlerini bir yıldır sıkça duymaya başladık.

Konami'ye göre bu Castlevania NFT koleksiyonu firmanın ileriki dönemde yayınlamayı planladığı benzer koleksiyonların ilki olacak.  Konami, bu koleksiyonun dünyadaki pek çok oyuncu tarafından sevilen Castlevania içeriklerini bir araya topladığını ve ileride yayınlanacak benzer koleksiyonlar için oyunculardan alınacak geri bildirimin dinleneceğini açıkladı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami Castlevania NFT'lerini satışa çıkarıyor
İlginizi Çekebilir