Konami, eFootball için Arsenal işbirliğini uzattı

Ersin Kılıç 21.08.2022 - 14:08
İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, eFootball serisindeki temel kulüplerden biri olarak kalmak için çok yıllı bir uzatma imzaladı.

Konami her ne kadar eFootball serisi ile büyük tökezleme yaşasa da yaptığı lisans anlaşmaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. İtalya, İspanya ve İngiltere'de büyük kulüpler ile anlaşan ve son olarak Fransa Futbol Federasyonu ile bir işbirliği düzenleyen Konami, eFootball için Arsenal ile olan işbirliğinin uzatıldığını açıkladı. Yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

eFootball ve Arsenal işbirliğinde yeni imzalar atıldı

Temmuz 2017'de başlayan bu partnerlik 2022-23 sezonundan itibaren uzun vadeli bir ortaklığa evriliyor. Bu anlaşmayla Arsenal KONAMI'nin ünlü oyunu eFootball™'daki temel klüplerden biri haline gelecek ve KONAMI’yi de Arsenal'in Resmi Futbol Video Oyun Partneri olarak görmeye devam edeceğiz. Kulüp formaları ve Emirates Stadyumu, eFootball™'da yerlerini alırken, tüm takımın 3D modellenmiş versiyonları da gerçek hayat ve sanal dünya arasında mükemmel bir köprü kuracak.

Konami, eFootball için Arsenal işbirliğini uzattı

KONAMI ve eFootball™ markaları, stadyumdaki koltukların koltuk başlıklarında yer alacak. Ayrıca Arsenal, eFootball™ Championship Pro dahil eSpor oyunlarında yer almaya devam edecek.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita şunları söyledi: 'Böyle başarılı bir ortaklığın uzatıldığını duyurmak bizler için çok heyecan verici. Arsenal dev bir kulüp ve son birkaç yıldır partner kadromuzun temel taşlarından biri oldu. Çok sayıda ticari, imaj ve e-spor haklarını ve aktivasyonlarını içerecek uzun vadeli bir ortaklığı garantilemek hem KONAMI hem de giderek büyümeye devam eden eFootball™ serisi için harika bir fırsat ve biz de futbolu özgür kılmak için çalışıyoruz'.

Arsenal'in Baş Ticari Sorumlusu Juliet Slot ise düşüncelerini şöyle ifade etti: 'Konami'nin eFootball™'u benzersiz bir futbol deneyimi sunuyor. Ortaklığımızı genişletmekten ve taraftarlarımıza kendilerini gerçek bir Arsenal deneyimine kaptırma fırsatı vermekten gurur duyuyoruz. Arsenal ve Konami, taraftar etkileşiminin ön saflarında yer almayı hedefliyor. Ortak değerlerimizi temel alarak ve taraftarlarımıza kulüpleriyle bağlantı kurmaları için daha fazla fırsat vererek iş birliğimizi güçlendirmek ve ortaklığımızı yeni bir düzeye taşımak için birlikte çalışacağımız için heyecanlıyım.'

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2022 14:34
Yeni oyun çıkmayacak mı admin? Haberler ne alemde? Eğer bununla ilgili özel bir yazı yazarsanız herkes sevinir. Genel bilgiler toplayıp ''özel'' haber başlığı altında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, eFootball için Arsenal işbirliğini uzattı
İlginizi Çekebilir