Konami, eFootball için Fransa Futbol Federasyonu ile ortaklık duyurdu

Ersin Kılıç 11.08.2022 - 15:19
Konami bugün, Fransız Futbol Federasyonu (FFF) ile ortaklık kurduklarını açıkladı. Bu partnerlik eFootball içinde ve dışında bir dizi işbirliğini içerecek.

Geçtiğimiz yıllarda PES serisinin ismini eFootball olarak değiştiren Konami, oyun tarafında hala toparlanma sürecine devam etse de kurduğu ortaklıklar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce İtalyan ekipleri ile işbirliği duyurusu yapan Konami, bu sefer de eFootball için Fransa Futbol Federasyonu ile ortaklık yapıldığını duyurdu. Bu işbirliğinin detayları ve yapılan açıklama şu şekilde;

eFootball için Fransa Futbol Federasyonu ile işbirliğine gidiliyor

KONAMI, 'Fransız Milli Takımı'nın Resmi Futbol Video Oyunu Ortağı' olurken, ortaklığın kendisi birçok farklı ticari, görüntü ve etkinleştirme hakkını kapsıyor. Branding ve medya haklarının yanı sıra FFF'nin, diğer lisanslı ulusal oluşumların da yer aldığı bir dizi eSpor etkinliğine de dahil edileceği belirtiliyor.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita konuyla ilgili şunları söyledi, ‘KONAMI'de ortaklık ağımızı büyütme ve küresel, futbolu seven bir kitleye ulaşma hedefimizde oldukça iddialıyız. Fransa gibi futbola değer veren bir ülkenin ulusal federasyonu ile ortaklık yapmaktan son derece mutluyuz. Buna ek olarak kendilerinin önemli bir futbol tarihine ve prestije sahip oldukları gerçeği de bizim için çok önemli.

Konami, eFootball için Fransa Futbol Federasyonu ile ortaklık duyurdu

"eFootball™ serisi gelişmeye ve gelişmeye devam ediyor, bu nedenle Fransız Futbol Federasyonu'nu futbolu özgürleştirme yolculuğuna davet etmek çok heyecan verici’. Fransız Futbol Federasyonu Genel Müdürü François Vasseur şunları ekledi: ‘Fransa Futbol Federasyonu, Konami'yi Fransız Milli Takımının resmi futbol Video oyun Ortağı olarak kabul etmekten mutluluk duyuyor.

Hem futbol hem oyun tutkunlarına en iyi deneyimleri ve eğlenceyi sunmak için biz de benzer bir tutkuya sahibiz. Konami'nin dünya çapındaki varlığı, Fransız milli takımının daha geniş bir küresel kitleye ulaşmasını sağlarken uzmanlıkları da Fransız esporunun büyümesini hızlandırmak için harika bir fırsat’.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2022 10:01
işte bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 15:56
23'ü yapmıcakmı bunlar valla bu konami adamı hasta eder ne bi tanıtım var ne bi duyuru
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, eFootball için Fransa Futbol Federasyonu ile ortaklık duyurdu
İlginizi Çekebilir