Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü AC Milan ile anlaştı

Ersin Kılıç 8.04.2022 - 11:16
Konami yaptığı açıklamaya göre İtalya’nın köklü futbol kulüplerinden biri olan AC Milan ile bir partnerlik anlaşması imzalandı.

Konami  yaptığı açıklama ile İtalya liginin en köklü kulüplerinden biri olan AC Milan ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Firma daha önce de yine İtalyan ekiplerinden Atalanta ve Napoli gibi takımlarla işbirliğini duyurmuştu. Bu uzun süreli yapılan işbirliğinin detayları ve yapılan resmi açıklama şu şekilde;

Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü AC Milan ile anlaştı

Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü AC Milan ile anlaştı

Ortaklık, 1 Temmuz 2022'de resmen yürürlüğe girecek ve AC Milan'ın stadyumu, San Siro başta olmak üzere oyuncuların 3D yüz taramaları ve İç Saha, Deplasman ve Kaleci gibi tam lisanslı formalar dahil olmak üzere bir dizi lisans hakkını kapsayacak. Lisans haklarının entegrasyon süreci 2022 yazından itibaren başlayacağı belirtiliyor. Ayrıca Konami partnerlik kapsamında, AC Milan'ın tarihindeki ilk "Resmi Antrenman Giyim Ortağı" oldu. Erkek takımının antrenman kiti, ön tarafında eFootball logosunu içerecek ve önümüzdeki birkaç ay içinde ortaklığın diğer ayrıntılarıyla birlikte piyasaya sürülecek.

Konami Digital Entertainment B.V.'nin Avrupa Başkanı Naoki Morita düşüncelerini, "KONAMI, AC Milan ile bir kez daha çalıştığı için çok heyecanlı. Avrupa'nın en büyük futbol kulüplerinden birinin Ana Ortağı olmak ve markamızın antrenman formalarında yer alması inanılmaz bir fırsat. Kulüple birlikte çalışmayı ve birlikte yenilikçi bir ortaklık yaratmayı dört gözle bekliyoruz,” sözleriyle dile getirdi.

AC Milan'ın Mali Başkanı Casper Stylsvig ise duygularını şu sözlerle ifade etti, "Konami'nin Ana Ortaklarımızdan biri olarak AC Milan ailesine katılmasından ve erkek takımı için ilk Antrenman Giyim Ortağımız olmasından dolayı mutluyuz. Bu iş birliğinin sahip olduğu potansiyel bizi hem kulüp olarak hem de marka olarak birlikte ilklere imza atmamızı sağlayacağı için heyecanlandırıyor”

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2022 18:01
Pesten fifaya geçen bir abimiz ingiltere liginde man blue yu arıyordu :) defalarca manchester cityi geçerek hemde.. Sonra bana dönüp olum fifada man blue yok hayret birşey dedi.. Pese ne kadar alıştıysa manchester city olduğunun farkında bile değil..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2022 09:41
Fifa varken kim napsın sizin manchester red isimli lisanssız takımlı oyununuzu :)
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2022 17:32
Şuanda da FIFA o noktaya doğru gidiyor futbol oyunlarinin içine ettiler el birliği ile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2022 21:25
Yine facia olur. İstediğiniz kadar mükemmel bir oyun yapın, lisans sorununu çözmeden kitle çekemezsiniz.
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2022 18:14
Ben değerini bilirim, bir başkası da bilir ama FİFA'ya alışmış ve son yıllarda çıkan PES oyunlarının da başarısızlığından ötürü önyargıyla dolmuş insanı ikna etmek kolay olmaz. Ben PES sever olarak bu son faciadan sonra iyi bir oyun çıkaracaklarını düşünmüyorum. 2. PES 14 vakası, daha beteri.
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2022 10:51
Bence tam tersi. Oyunu yıllardır kolay yamalanabilir yaparak bu sorundan kaçıyorlar. Oynanışta akıcılık Fifa kadar iyi olursa yamalarla oynamaya razıyım. Çünkü artık Fifa oyuna hiç özen göstermiyor ve benim gibi Fut bağımlısı olmayan insanları farklı alternatifleri denemeye zorluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, eFootball için İtalyan futbol kulübü AC Milan ile anlaştı
İlginizi Çekebilir