Konami İtalyan futbol kulübü Napoli ile anlaştı

Ersin Kılıç 29.04.2021 - 01:16
Konami yaptığı açıklama ile İtalya’nın köklü futbol kulüplerinden biri olan SCS Napoli ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladığını açıkladı.

Konami yaptığı açıklamada şirketin İtalya’nın en iyi futbol kulüplerinden biri olan Società Sportiva Calcio Napoli (“Napoli”) ile uzun soluklu bir partnerlik anlaşması imzaladığını açıkladı. “Resmi Futbol Oyunu Partnerliği” (“Official Football Videogame Partnership”) 2021/22 futbol sezonunun başlamasıyla start verecek ve çeşitli pazarlama haklarını da beraberinde getirecek. 2022/23 futbol sezonundan itibaren ise eFootball PES serisi, Napoli’nin tamamen lisanslı bir şekilde modellendiği yegâne gerçek zamanlı futbol simülasyonu olacak.  

Konami İtalyan Napoli takımı ile anlaştı

KONAMI aynı zamanda ünlü futbol kulübünün Resmi Spor Merkezi Partneri de olduklarını duyurdu. 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren sporcuların antrenmanlarını da yaptığı spor kompleksinin adı “SSC Napoli KONAMI Training Center” olacak ve hem oyuncular hem de misafirlere açık bir oyun salonu içerecek.

İtalya’nın en meşhur futbol kulüplerinden biri olan Società Sportiva Calcio Napoli, 95 yıl önce kuruldu ve kurulduğu günden bu yana da ülkenin en iyi liginde birçok başarıya imza attı. KONAMI’nin eFootball PES için yaptığı bu yeni işbirliği duyurusu, daha önce İtalyan Futbol Federasyonu, AS Roma ve SS Lazio gibi İtalyan futbolunun önde gelen kurum ve kulüpleriyle gerçekleşmiş anlaşmaların devamı niteliğinde.

Konami Digital Entertainment B.V. Başkanı Naoki Morita, konuyla ilgili düşüncelerini, “Şirketlerimiz arasında gerçekleşen bu yakın iş birliği sayesinde eFootball PES’in İtalyan futbolu söz konusu olduğunda bir numaralı video oyunu serisi olmasını hedefliyoruz. Napoli’nin KONAMI’yle böylesi bir partnerlik anlaşmasına imza atmasından dolayı onur duyuyoruz ve uzun vadeli planlarımıza inancımız sonsuz,” şeklinde dile getirdi.

Società Sportiva Calcio Napoli Uluslararası Gelişim Müdürü Serena Salvione ise anlaşmayla ilgili duygularını, "KONAMI gibi yenilikçi ve uluslararası bir markayla bu çok özel anlaşmayı imzaladığımız, ayrıca Napoli taraftarlarına da benzersiz içerikler ve deneyimler sunacağımız için çok mutluyuz. KONAMI, kulübün spor kompleksinin isim haklarını alarak Napoli markasıyla bağlarını daha da güçlendirdi. Bu partnerlik, son yıllarda Napoli’nin uluslararası bir marka olma yolunda attığı adımların devamı niteliğinde,” sözleriyle ifade etti.

Konami İtalyan futbol kulübü Napoli ile anlaştı

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 10:54
Milletle dalga geçiyorlar. FİFA en leş oyunu yapsa bile sırf saçma sapan lisans politikası yüzünden PES'i yine de oynamazlar. Bu oynamazlar kısmına da takılıp da yanlış anlamayın, PES bu şekilde hiçbir zaman liderliği alamayacak.
Spider_hip
Spider_hip 30.04.2021 22:22
Konami, fifa'yı kendi silahıyla vuruyor. Aslında senelerdir Fifa'nın yaptığı bir kendine güvensizlik göstergesi. Kardeşim sen lisansınla değil, oynanabilirliğinle, grafiklerinle, spikerlerinle, gerçekçiliğin ile, dinamiklerin ile ön plana çık. Bunlara güven. Aslında rekabet kurumlarının bu lisans tekelliğine bir ceza kesip engel olması lazım. Kulüpler, ligler, turnuvalar, herkese açık bir fiyat belirlemeli. İsteyen herkes alıp kullanabilmeli. Bu lisans tekelliği yüzünden başka yeni hiç bir yapımcı futbol oyunu işine yeltenemiyor bile. Pes'te bu zinciri kırabilmek için ara ara alttan dinamitliyor, işte juventus'u alıyor, bir ara şampiyonlar ligini aldı. Ama böyle olmaz. Herkes her lisanslı alabilmeli. Rekabet oyun yapısıyla ortaya konmalı. Ama tabi şimdi kart açma oyununa dönmüş fifa'nın işine gelmez.
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 22:05
15:31 bu tür şeyleri müşteri düşünemez. Müşteri aldığı ürüne bakar, kim daha iyi hizmet verirse herkes o tarafa yönelir. FİFA sahip diye belirli bri çoğunluk FİFA'ya yöneliyor zaten. Bunu oyun firması düşünecek oyun severler değil.
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 15:31
Sanki adamların elinde olan bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz. Ea fifanın tüm haklarına sahip. O konuda Konami'nin elinden bir şey gelmiyor
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 17:20
10:54 iyide dostum oyuna dünyanın parasını verip yıllardır lisanslı formalar ligler olmaması rezilliğinde daniskasıdır yani...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 18:37
Şu lisans olayına çok fazla takılıyorsunuz. Asıl olay oynanış mekaniğinde. Gerçek futbol oyunu severler buna bakarlar. Winning Eleven zamanlarından beri PES oynadım. 2013 den sonra PES bozdu Fifa'ya geçtim. Son iki yıldır tekrar PES oynuyorum çünkü artık Fifa fantazi futbola dönüştü. Fanboy olmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2021 03:25
Napoli hadi canım şakka yapıyorsun
yahu Allah billah aşkına bu fikri size kim verdi ya da bunun bir fikir olduğuna size kim inandırdı
yeni oynanış mekaniği yeni oyun motoru daha iyi taraftar modellemeleri ve attığımız gollere pişman etmeyen
daha inandırıcı spikerler çok mu zor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 01:47
Pes 2022 çığır açabilir
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 11:51
konami? çığır açmak ? hadi ordan :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami İtalyan futbol kulübü Napoli ile anlaştı
İlginizi Çekebilir