Konami, The Medium yapımcısına Silent Hill mi yaptırıyor?

Ersin Kılıç 30.06.2021 - 12:05
Konami son olarak The Medium ile karşımıza çıkan Bloober Team ile iş birliği yapıldığını duyurdu. Akıllara tabi ki Silent Hill geldi.

Konami sürpriz bir açıklama ile son olarak The Medium oyunu ile gündeme gelen Bloober Team ile iş ortaklığı kurduklarını duyurdu. Bu anlaşmanın nedeni ve detayları tam olarak paylaşılmasa da ilerleyen günlerde konu ile ilgili bazı açıklamalar yapılacağı belirtilmiş. Tabi korku oyunları ile gündeme gelen bir firma olduğu düşünülürse akıllara hemen Silent Hill oyunu geliyor diyebiliriz. Yapılan açıklama şu şekilde;

Konami, The Medium yapımcısı ile iş birliğini duyurdu

Konami, The Medium yapımcısına Silent Hill mi yaptırıyor?

Konami Digital Entertainment Co., Ltd. Polonyalı oyun geliştirici Bloober Team S.A. (“Bloober Team”) ile bir iş ortaklığına girdiğini duyurdu. Bu ortaklık içerik geliştirme üzerine olacak.

Bloober Team 2008 yılında Polonya’nın Kraków şehrinde kurulmuş ve yüksek kaliteli oyunlarının gerek hikayeleri gerek görselliği ile dünya çapında takdir toplamış bir oyun geliştirici. Bizler de en son teknolojiyi kullanarak benzersiz eğlence içerikleri ve bu içeriklerin keyfini çıkarmanın çeşitli yollarını sunuyoruz. Dijital eğlence endüstrisi ekosisteminde gelecekte önemli değişiklikler bekleniyor. Bizi biz yapan özelliklerimizi ve güçlü yönlerimizi birleştirerek yüksek kaliteli içerik oluşturmak amacıyla Bloober Ekibi ile bir iş ortaklığı kurmaya karar verdik.

Ayrıntılar netleştiğinde, iş ortaklığından doğacak içeriklerle ilgili detayları duyuracağız.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 04:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2021 12:15
Olsun artık ya bi zahmet.Bu adamlar yapar.Konaminin yapacağı yok.Japon firmalar ellerindeki oyunların kıymetini bilmiyor.
Konami de silent hill sonra yanlış hatırlamıyorsam nightmare creatures de vardı.Bu nesilde bu oyunların üzerinde durulsa süper devam oyunları çıkar.Sırf yapmak içinse re3 gbi olr
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 17:40
Konami nin yapacağı yok derken? Sen SH oyunlarını konami kendimi yapıyor sanıyosun?? Vay blgisiz. Konami oyunlarını farklı oyun stüdyolarına yaptırmıştır hep.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2021 11:38
Silent hill 1-2-3-4 homecoming - downpour remake
Coming soon
MK Okuru
MK Okuru 1.07.2021 23:28
ahhh nerede dostum :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami, The Medium yapımcısına Silent Hill mi yaptırıyor?
İlginizi Çekebilir