Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail'in demosu yayınlandı

Ersin Kılıç 13.05.2022 - 09:56
Son dönemde bağımsız firmalara destek olarak farklı yapımlara imza atan Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail demosu Steam platformunda yayınlandı.

Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail için Steam platformunda bir demo yayınlandığı açıklandı. Konami'den her ne kadar elinde bulunan Silent Hill gibi yapımlara dair haberler beklense de firma oldukça farklı oyunlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bağımsız stüdyolara destek olan Konami, bu sefer de farklı bir tarza sahip oyunla karşımıza çıktı. Oyunun ayrıntıları ve demo duyurusu şu şekilde;

Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail demosu Steam'de

Demo, "hırsız polis" mekaniğine aşina olan oyuncuları tüyler ürpertici "Şeytan Dünyası"na ve "Bail or Jail"in dostlar ve düşmanlarla dolu sokaklarına davet ediyor.

Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail'in demosu yayınlandı

FREE STYLE Inc. tarafından Konami Digital Entertainment işbirliğiyle geliştirilen ve ilk olarak Nintendo Switch™'te OBAKEIDORO olarak piyasaya sürülen popüler aksiyon, çok oyunculu parti oyunu, insan karakterlerden oluşan bir ekibi, onları avlayan yalnız bir canavarla karşı karşıya getiriyor.

Oyunun demo sürümünde insan ekibindeki kardeş ikili Alisa ve Alex ile oyuna gelen canavar karakterlerden Patches'a merhaba diyeceğiz. İnsan ekibinin kaçmak, saklanmak ve yakalanmamak için fenerlerini kullanarak canavarı kısa bir süreliğine sersemletmek için üç dakikası olacak. Öte yandan Canavar da kurbanlarını pusuya düşürmek için haritadaki duvarlardan ve diğer engellerden süzülerek geçme yeteneğine sahip.

Bail or Jail’in tam sürümü her maçta farklı oyun deneyimleri sunmak için dokuz harita, daha fazla karakter ve farklı fener seçenekleri içerecek. Ayrıca Discord® aracılığıyla arkadaşlarınızla Hızlı Maçlara katılma seçeneği de geliyor! Oyun, Nintendo Switch™ muadili ile karşılaştırıldığında geliştirilmiş grafikler, ek ses efektleri ve daha gerçekçi karakter animasyonlar ve ara sahnelere sahip.

Bail or Jail demosu Japonca, İngilizce, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Fransızca, Brezilya Portekizcesi ve Rusça'yı destekliyor. Tam sürümle birlikte İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Portekizce dahil olmak üzere daha fazla dil desteği geliyor olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2022 17:25
kojima gitti konami bitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2022 11:26
Konami'nin bu kadar anlamsız görünümlü bir oyun yapmış olması imkansız. Monami pastel boya san. tic. ltd. şti. yapmış olmasın?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Konami'nin yeni oyunu Bail or Jail'in demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir