Korku, macera oyunu Distraint: Deluxe Edition, ücretsiz oldu

Ahmet Özçilingir 24.01.2019 - 11:49
Kısa bir süre için

Bağımsız macera oyunu, Distraint: Deluxe Edition kıs bir süre için bedava oldu. Daha önce Steam üzerinden de kısa bir süreliğine ücretsiz olarak verilen oyunu eğer alamadıysanız sizin için ikinci şans, Distraint: Deluxe Edition bu sefer'de GOG üzerinden ücretsiz oldu. Ücretsiz oyununuz kütüphanenize eklemek için buraya Distraint: Deluxe Edition tıklayabilirsiniz. Tabii eğer yoksa GOG hesabı açmanız gerekiyor.

Bedava oyun: Distraint: Deluxe Edition GOG'da bedava

Jesse Makkonen'in geliştirdiği bağımsız macera oyunu Distraint: Deluxe Edition bu sefer de GOG'da ücretsiz oldu. PC platformuna çıkan iki boyutlu korku macera oyunu Distraint, karanlık atmosferinin yanında, mizahi bir anlatım diline sahip. Yaklaşık 2 saatlik bir oynanaış süresi sunan Distraint'in ikinci oyunu Distraint 2 de kasım ayında yayınlanmıştı. Distraint: Deluxe Edition'da Türkçe alt yazı seçeneği de bulunuyor. 

"DISTRAINT PC için bir 2D psikolojik korku, macera oyunudur. Price adlı hırslı bir genç adamsın. Price ünlü bir şirkette ortaklığını güvence altına almak için yaşlı bir kadının mülküne el koyar. O anda, İnsanlığının bedelini öğrenir. Bu onun ve pişmanlıklarının hikayesi..."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2019 13:32
Bunu bir de parayla mı satıyorlardı? Vay anasını sayın seyirciler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku, macera oyunu Distraint: Deluxe Edition, ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir