Korku oyunu Unholy yeni nesil konsollara da çıkacak

Atıf Doğan Özcan 17.09.2022 - 12:19
Duality Games’ten yeni ve ürkütücü bir korku oyunu Unholy geliyor. Üstelik yeni nesil konsolları boş geçmeyecek, PS5 ve Xbox Series’e geliyor.

Duality Games tarafından uzun yıllardır geliştirilen korku oyunu Unholy yeni nesil konsollar için gelecek. Daha öncesinde Steam için çıkacağı bilgisi verilen oyunda yeni nesil duyurusu da gelince türün hayranları için meraklı bekleyiş başlamış oldu.

Yeni korku oyunu Unholy Steam, PS5 ve Xbox Series için geliyor

Duality Games tarafından uzun yıllardır geliştirilmesi devam eden yeni korku oyunu Unholy resmi bir açıklamayla yeni nesil konsollara geleceğini duyurdu. Unholy için 2018 yılında bir fragman yayınlandı ve kıyamet sonrası korkutucu dünya hakkında detaylar oyuncuya gösterilmiş oldu. Şimdi, yayınladıkları yeni fragman ile hikayenin detaylarını ve Steam, PS5 ve Xbox Series için çıkacağı duyurusunu yapılıyor.

Korku oyunu Unholy yeni nesil konsollara da çıkacak

Unholy, PlayStation ve Xbox’ta yer alan etkileyici korku oyunları listesine adını yazdırmak üzere. Fragman detayları, Fallout, Metro Exodus ve Stalker gibi bir izlenim bırakmış olsa da, Unholy benzersiz ve korkutucu bir oyun olarak çıkacağının garantisini veriyor. Oyun ile ilgili bütün detaylar, diğer birçok oyun gibi Tokyo Game Show’da ortaya çıktı.

Unholy, beklenen oyunlardan birisi olduğu için şimdiden Steam üzerinde istek listesine alınabilir. Duality Games, oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında net bir bilgi paylaşmasa bile, 2023 senesini işaret etti. Son fragmanda bizlere birkaç yer ve düşman gösterildi ve kayıp bir çocuğu arayan karakter hakkında detaylar paylaşıldı. Ayrıca oyuncuları kötü ve tehlikeli tuzaklara çeken gizemli bir maskeyi de vurguladılar.

Unholy , 2023'te PC, PS5 ve Xbox Series X'e geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku oyunu Unholy yeni nesil konsollara da çıkacak
İlginizi Çekebilir