Korku türündeki The Medium için çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 9.10.2020 - 16:58
Grafikleri, konusu ve tabi ki oynanış tarzı ile dikkatleri üzerine çeken korku oyunu The Medium için çıkış tarihi verildi.

İlk olarak Xbox Series X oyunlarını gösterdiği sunumda duyurulan ve sonrasında PC platformuna da geleceğini öğrendiğimiz The Medium için çıkış tarihi duyurusu geldi. Oyunun yayınlanan yeni videosu ile birlikte çıkış tarihinin 10 Aralık 2020 olacağı da açıklandı.

Gerilim ve korku türündeki The Medium, 10 Aralık'ta çıkacak

Aşağıdaki oynatıcıdan yeni videosuna göz atabileceğiniz The Medium, daha önce Blair Witch projesi ile karşımıza çıkan Bloober Team ekibi tarafından geliştiriliyor. Boyutlar arası dolaşacağımız ve iki dünya üzerine kurulu olan hikayesiyle dikkat çeken oyun, oynanış dinamiklerine de bu öğeyi yansıtacak. Anlık olarak iki farklı boyutta ilerleyecek ve önümüze çıkan bulmacaları da bu dinamiği kullanarak geçmeye çalışacağız. Yeni nesil korku oyunu olarak adlandırılan ve içerisinde psikolojik gerilim öğelerini de barındıran The Medium'da Marianne isimli bir karakterin hikayesine tanıklık edeceğiz.

Dendisi bir medyum olan Marianne, bir çocuğun cinayetine dair gördüğü olayların peşine düşecek. Cevapları bulmak için terk edilmiş bir otele giden karakterin hikayesinin anlatılacağı The Medium'da oldukça önemli bir isim de yer alıyor. Daha önce Silent Hill oyunlarının müziklerine de imza atan Akira Yamaoka, Arkadiusz Reikowski ile birlikte oyunun müziklerine de imza atacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2020 11:29
"Anlık olarak iki farklı boyutta ilerleyecek" Biraz silent hill havası gibi geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2020 07:37
Aynı anda iki kamera işi tırt. Keşke tuş ile geçiş yapsalarmış.
MK Okuru
MK Okuru 12.10.2020 07:33
Niye?? Ulan oynayamayacağın için hemen tırt dersin tabi. Sen git pubg, among us oyna
Kalan Karakter: 300 Gönder
Korku türündeki The Medium için çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir