Kulaklık alırken dikkat etmemiz gerekenleri Sennheiser ile konuştuk

Ersin Kılıç 4.01.2018 - 16:07
Karşılaşacağınız terimleri ve dikkat edilmesi gereken noktaları konuşuyoruz.

Kulaklıklar teknolojinin gelişmesiyle birlikte evrilen ve gerek oyun oynarken, gerek müzik dinlerken gerekse de günlük hayatımızın diğer anlarında, teknoloji anlamında en önemli ürünlerinden biri haline gelmeye başladılar. Doğal olarak yeni bir ürün alırken de kafamızda onlarca soru işareti oluşmaya başlıyor. Basit bir şekilde ele alındığında aynı gibi dursalar da farklı modellerde birbirinden farklı özellikler ve fiyat yelpazesi görmek mümkün.

Kulaklık alırken dikkat edilmesi gereken unsurlar

Hal böyle olunca yeni bir kulaklık alırken, seçim yapmak iyiden iyiye zorlaşıyor. Sterio, 5.1, 7.1, desibel değeri, empedans değeri gibi hususların yanı sıra teknik tablolar ve belki de daha önce adını dahi duymadığımız terimler bu noktada sık sık karşımıza çıkıyor. Peki kulaklık alırken neleri göz önüne almalı ve nelere dikkat etmeliyiz?

İşte bu videomuzda Sennheiser'ın deneyim alanında firma yetkililerinden Çağrı Türünz ile kulaklık alırken dikkat etmemiz gerekenleri ve bu teknik detayları konuştuk. Desibel ve embedans değeri gibi kavramları basit bir şekilde anlatmaya çalıştığımız bu videomuzda ayrıca firmanın tam 50.000$ değerindeki ürünü Sennhesiser Orphes'u da konuştuk.

En iyi Bluetooth Kulaklık seçimi yapmak istiyorsanız linkteki makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 05:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2018 06:33
Kulaklık alırken Furkan'ın etrafta olup olmadığına dikkat etmeliyiz. Malum, Sennhesiser Orphes 2'ye yiyecekmiş gibi bakıyor. Alet korkudan mekanik titreşimler döküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.01.2018 01:23
-Düzgün çalışıyor mu?
-Evet.
-Tamam alıyorum. :)

Şaka maka geçenlerde bir kulaklık aldım 40 tl'ye Logitech [h110] henüz 6 ay bile olmadan kenarlardan kırılmaya başladı.Yani marka bile olsa pahalı olmadığı sürece iyi bişey olması biraz şans gerektiriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.01.2018 18:02
Ben mi gözden kaçırdım, ne haberde ne videoda bu mekanın neresi oldugu adresi falan belirtilmiyor. Lütfen eklermisiniz merlinin kazanı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Kulaklık alırken nelere dikkat etmeliyiz?
İlginizi Çekebilir