La Casa de Papel'in Kore versiyonu geliyor

Özgür Deveci 1.12.2020 - 15:46
Dünya çapında rekorlar kıran Netflix'in ünlü dizisi La Casa de Papel'in Kore versiyonu için hazırlıklar başladı. Detaylar haberimizde!

Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı soygun dizisi La Casa de Papel'in Kore versiyonu için hazırlıklar başladı. BH Entertainment ve Contents Zium tarafından ortaklaşa yapılacak dizinin yönetmenliğini The Guest, Voice ve Black yapımlarından tanıdığımız Kim Hong-sun üstleniyor. Netflix orijinal dizisi My Holo Love ve tvN dizisi Psychopath Diary dahil olmak üzere Ryu Yong-jae ve ekibi, 12 bölümden oluşacak dizinin senaryosunu kaleme alacak. Ayrıca dizinin prodüksiyon süreciyle ilgili bazı bilgiler de paylaşıldı.

La Casa de Papel'in Kore versiyonu geliyor

La Casa de Papel'in Kore versiyonu geliyor

Dizinin İspanyolca orijinal yapımı 2017'de gösterime girmişti. Son olarak geçtiğimiz Nisan ayında dördüncü sezonun yayınlanmasının ardından 65 milyon izleyiciye ulaşıldı. Beşinci ve final sezonu olacak dizinin 2021'in ortalarında yayınlanması bekleniyor. Netflix tarafından yapılan açıklamada "İspanyol yapımı La Casa de Papel'in uluslararası popülaritesi, farklı kültür ve dillere dayanan önemli eserlerin Netflix tarafından geniş çapta dağıtılabileceğinin ve dünya çapındaki izleyiciler tarafından sevildiğinin bir kanıtıdır." sözlerine yer verildi.

Dizinin yaratıcısı ve baş yapımcısı Álex Pina'da "Dizimiz, kültürel sınırların ötesine geçmeyi ve dünyanın her yerinden binlerce izleyici için bir referans noktası olmayı başardı. İşte bu yüzden, La Casa de Papel'in Koreli içerik oluşturucular için bir uyarlama yapacak kadar çekici olmasını heyecan verici buluyorum. Dizinin Kore Yarımadası'nda kurulmuş olması, bana gerçekten büyük bir kilometre taşı gibi görünüyor." açıklamalarında bulundu.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Orijinal yapımı izleyenler, Kore versiyonunu da izlemeyi düşünüyor mu? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2020 10:22
Netflix ergenlere çalışıyor, ergenlerin tamamı olmasa da çoğunluğu twitch vb. vasat yayıncı izlediğine göre böyle dizilerin tutması da sürpriz değil. Diziye puanım 1/10, 0 değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 19:02
Hayatımda izlediğim en balon dizi resmen netflix iyi reklam ile vasat bi dizinin bile nasıl izletilebileceğini gösteriyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.12.2020 14:40
Bize ne?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2020 16:52
Dizide çok açık mantık hataları ve tutarsızlıklar var, açın kurtlar vadisi izleyin ondada her bölüm sonu ters köşe oluyor. Abartmanin alemi yok balon bir dizi, sakız gibi sunduruldu zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
La Casa de Papel'in Kore versiyonu geliyor
İlginizi Çekebilir