Lady Dimitrescu Netflix'in Resident Evil dizisinde boy gösterebilir

Murathan Özlü 19.07.2022 - 16:16
Lady Dimitrescu Netflix'in Resident Evil dizisinin devam sezonlarında yer alabilir

Lady Dimitrescu Netflix'in Resident Evil dizisinin devam sezonları için onay alması durumunda, dizide boy gösterebilir. İlk sezonu kimileri tarafından sevilen, kimilerinin ise Milla Jovovich'in film serisine minnet okumasına yol açan  Resident Evil: Biohazard, henüz devam sezonları için onay almadı.

Lady Dimitrescu Netflix'in Resident Evil Biohazard dizisinde yer alabilir

Eleştirilere rağmen dizinin yapımcısı Andrew Dabb Resident Evil: Biohazard'ın geleceği için oldukça hevesli gözüküyor. Polygon'a röportaj veren Dabb, oyun serisinden eklenebilecek bütün ikonik karakterlere dizide yer vermek istediğini belirtti. Yani ilk oyundan son oyuna kadar gayet uzun bir listesi var. Dabb özellikle Lady Dimitrescu'ya yer vermek istiyor gibi görünüyor.

Lady Dimitrescu Netflix'in Resident Evil
"Dizi boyunca, herkese yer vermek istiyorum" ifadelerini kullanan Andrew Dabb şöyle devam etmiş " Lady Dimitrescu'yu,o meşhur bitki canavarını, hepsini istiyorum. Ancak akıllıca ve sorumluluk bilinci içinde ve sezonlara yayarak."
Dizi boyunca olayların öncesini ve güncel zamanı gördüğümüz düzen iki zaman dilimi bulunuyor.  Dizi konusunda oldukça heyecanlı olan Dabb, devam sezonları için onay alınması durumunda oyun karakterlerinin bu farklı zaman dilimlerinde nasıl davranabileceklerini keşfetmek istiyor. Claire Redfield, Jill Valentine gibi.

Karmaşık geri dönüşler almış olsa da Resident Evil: Biohazard Netflix'te yayınlanmasının ardından Stranger Things ile yarışacak kadar izlenmişti.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.07.2022 20:19
Kozu oynuyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 21:35
Uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir dizi izlemedim. Son 3 bölümü sararak izlemek zorunda kaldım. Aksiyon yerlerde, hikaye anlamsız, oyunculuk zayıf. Resident Evil ismine hiç yakışmamış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2022 11:03
İlk sezon tam bir fiyasko bir resident evil hayranı olarak sıkılarak izledim aksiyon sıfır ağır tempo ve kopuk ilerledi.. Yani RE serisi ile çok anlamsız bir seri olmuş en azından umbrella şirketini yer altında yapabilirlerdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2022 17:35
Ohoo,.. Adam daha yeni sezon onayı alacağı belli değil, gelmiş Dimitrescu, Claire vs getirecem diyor :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2022 17:20
Yalnız boy göstersin :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Lady Dimitrescu  Netflix'in Resident Evil dizisinde boy gösterebilir
İlginizi Çekebilir