Last of Us dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

Ersin Kılıç 11.02.2021 - 10:24
Aynı isimli video oyunundan uyarlanacak olan The Last of Us dizisinin başrol oyuncuları Pedro Pascal ve Bella Ramsey oldu

The Last of Us dizisi için yeni bir açıklama yapıldı ve dizinin başrol oyuncuları belli oldu. Yapılan resmi açıklamaya göre Pedro Pascal ve Bella Ramsey dizinin ana karakterlerine hayat verecekler. Duyurulan iki isim muhtemelen dizide Joel ve Ellie karakterlerine hayat verecek.

Pedro Pascal ve Bella Ramsey, Last of Us dizisinde başrolü paylaşacak

Şu sıralar oyuncuların en çok beklediği yapımların başında gelen Last of Us, HBO kanalı tarafından duyurulmuş ve oyunun senaryo yazarı ve yönetmeni olan Neil Druckmann'ın da projede aktif olarak yer aldığı açıklanmıştı. Tabi daha önce yayınlanan dizileri ile her zaman kalite çıtasını yükselten HBO işin içerisinde olunca diziye olan beklenti de bir hayli yüksek. Tabi tüm bunların yanı sıra dizinin arkasında yer alan ve Çernobil dizisi ile harikalar yaratan Craig Mazin ismini de unutmamak lazım.  

Oyuncuların muhtemelen Joel ve Ellie karakterlerine hayat verecek dememizin sebebi ise daha önce yapılan açıklamalar. Dizi ile ilgili gelen ilk bilgilerde benzer atmosferi farklı karakter ve hikayeler ile anlatacağı yönündeydi. Fakat duyurulan iki başrol oyuncusu ile birlikte Joel ve Ellie isimleri tekrar gündeme gelmiş oldu. Zaten dizinin imdb sayfasında da canlandıracakları karakterler olarak Joel ve Ellie listelenmiş.

İki oyuncunun ortak noktası ise Game of Thrones dizisi. Pedro Pascal'ın yıldızı bu dizi ile parlamış ve dizide canlandırdığı Oberyn Martel karakteri ile çok iyi bir performans göstermişti. Daha sonra Narcos, Kingsman ve Wonder Woman 1984 gibi önemli yapımlarda da boy gösteren ünlü oyuncu özellikle Mandalorian dizisinde canlandırdığı karakterle de büyük bir sükse yaratmayı başarmıştı. Zaten oyununun dizi için duyurulmasının ardından bu konuda aşağıda görebileceğiniz gibi eğlenceli paylaşımlar da başlamış durumda. 

Last of Us dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

Ellie karakterine ise yine Game of Thrones dizisinden hatırlayacağımız Bella Ramsey hayat verecek. Bu dizide Lyanna Mormont karakteri ile ses getirmeyi başaran oyuncu His Dark Materials dizisinde de yer almıştı.

Oyuncu seçimi ile ilgili gelen en farklı haber ise Joel için düşünülen bir diğer isim. Gelen haberlere göre daha önce Oscar ödüllü oyuncu Mahershala Ali, Joel karakteri için düşünülmüş. kendisine bu konuda teklif de götürülmüş fakat sonrasında neden gerçekleşmediği konusunda bir açıklama gelmedi. Mahershala Ali'nin oyunculuğuna bayılmama rağmen isabet bir karar olmuş da diyebiliriz. 

Last of Us dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

Diğer taraftan kişisel olarak yine seçilen iki oyuncuyu da sevmeme ve iyi bir performans göstereceklerine emin olmama rağmen Joel ve Ellie için uygunlar mı emin değilim. Madem Game of Thrones'a kadar gidildi Nikolaj Coster-Waldau ismine de bakılabilirmiş. Oyuncu seçimleri hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 01:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 23:25
bella ramsey i tanımam ama bence tip olarak ALAKASI YOK
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 15:38
He ya zerre kadar kadar alakası yok Ellie ile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 20:37
Bella Ramsey öyle süper uymuşki o kadar süper yani...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 16:05
Valla iki oyuncuda iyi Pascal hayranıyım ama
Joel_Gerard Butler
Tommy_ Waldau
Nina bence oyundaki karakter
Ee tabi Ellide oyundaki karakter
Sonuçta zayıflayabiliyor kilo alabiliyor spor yapabiliyor makjay yapılabiliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 13:40
Pedro Pascal tam bu rol için bir oyuncu. Mükemmel olacak onun açısından.

Ama kız için şüpheliyim. Ellie biraz daha alımlı olmalıydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 12.02.2021 02:04
Bella da Pedro da iyi oyunculukta ama cidden ikisi de benzemiyor karakterlere ne yazık ki
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 12:23
Adam benziyor gayet tipsiz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Last of Us dizisinin başrol oyuncuları belli oldu
İlginizi Çekebilir