Layers of Fears için yeni fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 26.08.2022 - 13:46
Serinin hikayesini yeniden ele alan ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen Layers of Fear için yeni bir fragman yayınlandı.

Bloober Team SA, Unreal Engine 5 ile yeniden geliştirdikleri Layers of Fears oyunu için gamescom sırasında taze bir fragman yayınladı. İlk oyunda ana karakterimiz olan ressamın eşi olarak oynayacağımız ve aile trajedisini konu alan hikayeyi farklı perspektiften deneyimleyeceğimiz yapım, Unreal Engine 5 ile gelişitiriliyor. Serinin tüm oyunlarının Unreal Engine ile geliştirildiğini göz önüne alırsak, bu bir sürpriz değil.

Layers of Fears The Final Note fragmanı geldi

Oyuna eklenecek yeni bölümlerden biri olan The Final Note bölümünü konu alan yeni fragman yayınlandı. Layers of Fears geliştiricinin tabiriyle "yeniden hayal edilen" bu oyunda serinin önceki iki oyunun hikayeleri ele alınacak. Hikayenin duymadığımız kısımları da bu oyunda farklı bir bakış açısıyla karşımıza getirilecek. Yeni oyunun, bütün seri için bir toplayıcı niteliğinde olması isteniyor.

İlk kez Haziran ayında duyurulan bu yeniden yapım projesi, bu sefer aile trajedisini konu alan hikayeye farklı bir yaklaşım ekliyor. Hatırlarsanız ilk oyunda ressam olan erkek karakter olarak oynuyorduk ve eşinin başına gelenleri anlamaya çalışıyorduk. Şimdi ise ressamın eşi olarak oynayarak oynayacağımız bu oyunda, fragmanda da görebileceğiniz gibi duygusal sahnelerin ağırlıkta olacağını düşünüyoruz.

Layers of Fears yeniden yapımı için yeni fragman

Layers of Fears 2023'te Xbox Series X / S, PlayStation 5 ve PC için yayınlanacak. PC'de hem Steam hem de Epic Games Store platformlarında bulunabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Layers of Fears için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir