League of Legends 10.21 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 14.10.2020 - 10:36
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 10.21 yama notları yayınlandı.

Riot Games, League of Legends'ın 10.21 yamasını aktif hale getirdi. Yeni yamada yüzünü biraz fazla sık gördüğümüz Camille, Graves, Hecarim, Nidalee, Pantheon ve Samira zayıflarken, ilgiye ihtiyacı olan Aphelios, Corki, Karma, Lee Sin, Trundle ve Udyr güçlendi. Bu yama daha çok şampiyonanın ve dereceli sezon sonunun pürüzsüz geçmesini sağlamak için bazı ayarlamalar içeriyor.

League of Legends 10.21 yama notları yayınlandı

League of Legends 10.21 yama notları yayınlandı

Bir önceki yamada olduğu gibi yine çok büyük değişikliklerle karşılaşmıyoruz. Ruhani bir ruhun ve semavi bir silahın güçlendirildiği bu yamada bazı küçük ayarlamalar yapılmış. Seçkin düzeyde aşırıya kaçan şampiyonlara odaklanılan 10.21 yamasıyla birlikte Hecarim, Graves ve Nidalee gibi ormancıların gücü dizginlenirken, durmak bilmeyen Samira ise zayıflatıldı.

10.21 yamasıyla güçlenen şampiyonlar

Aphelios: Pasifinin zırh deşmesi arttı. R Calibrum'un fazladan işaret hasarı arttı; Severum'un iyileştirmesi arttı, Gravitum'un sabitleme süresi arttı, Infernum'un saçılma hasarı oranı arttı, Crescendum'un geri dönen ilave çakram sayısı arttı.

Corki: Q'nun ilave hasar oranı arttı.

Karma: Mantra'nın yeteneklere yönelik bekleme süresi iadesi ileri seviyelerde arttı; Mantra'nın normal saldırılara yönelik bekleme süresi iadesi artık tüm seviyelerde sabit. R'nin bekleme süresi azaldı.

Lee Sin: Taban saldırı gücü büyüme oranı arttı.

Trundle: Pasifinin yakınında katledilen rakiplerden kazandığı iyileştirme arttı ve artık tüm seviyelerde daha düzgün bir şekilde artıyor. W'nun bekleme süresi artık seviyeye bağlı olarak azalıyor.

Udyr: R'nin haresinin toplam hasarı arttı.

10.21 yamasıyla zayıflayan şampiyonlar

Camille: E'sinin ilave saldırı hızı ileri yetenek seviyelerinde azaldı.

Graves: E'nin ilave zırhı azaldı.

Hecarim: E'sinin taban hasarı azaldı.

Nidalee: Taban saldırı gücü azaldı.

Pantheon: Q'nun hasarı ve kritik vuruş hasarı azaldı; hasar ve kritik vuruş hasarı oranları arttı; Fani Dirayeti'nin ilave hasar oranı arttı.

Samira: E'nin bekleme süresi arttı; saldırı hızı azaldı.

Ayrıca Balkabağı Prens Amumu, Cadı Elise, Minik Şeytan Fizz, Uzay Serüveni Karma, Uzay Serüveni Aatrox, Uzay Serüveni Sivir, Uzay Serüveni Kha'Zix, Uzay Serüveni Twisted Fate ve Hextech Kassadin kostümleri 14 Ekim 2020 tarihinde çıkacak. Buna ek olarak Uzay Serüveni Aatrox, Uzay Serüveni Karma, Uzay Serüveni Kha'Zix, Uzay Serüveni Sivir, Uzay Serüveni Twisted Fate, Uzay Serüveni Kayn, Galaksi Katili Zed, Balkabağı Prens Amumu, Cadı Elise, Minik Şeytan Fizz, Minik Şeytan Teemo ve Cadı Morgana kostümleri için renk paketleri mağazada yer alacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 10.21 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir