League of Legends 10.24 yama notları yayınlandı

Özgür Deveci 28.11.2020 - 16:10
Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler MOBA oyunu League of Legends'ın 10.24 yama notları yayınlandı.

League of Legends'da sezon öncesi dönem sonrası yapılan ek ayarlamalarla karşı karşıyayız. Yeni yamada bağlantısı kopan veya bilgisayar başından ayrılan oyuncuların sebep olduğu olumsuzlukları hafifletmek için iki yeni Davranış Sistemleri güncellemesi oyuna eklendi. Ayrıca yüzünü biraz fazla sık gördüğümüz Amumu, Hecarim, Kayle ve Samira zayıflarken, ilgiye ihtiyacı olan Tryndamere ve Varus güçlendi. Yasuo ve Yone'ye de güncellemeler geldi.

League of Legends 10.24 yama notları yayınlandı

League of Legends 10.24 yama notları yayınlandı

Riot Games, yayınlanan yeni yamayla ilgili "Geribildirimlerinize bağlı olarak eşya dükkânında iyileştirmeler yapmaya devam ediyoruz. Bu çalışmanın bir parçası olarak 60'tan fazla simgeyi netleştirmek, renklerini farklılaştırmak, kafa karışıklığını azaltmak ve işleme kalitesini arttırmak için güncelliyoruz. Bu simgelerin hızla ve kolayca ayırt edilemediği düşüncesine katılıyoruz ve daha temiz, daha net simgeler getirmek için çalışıyoruz. Geribildiriminiz için tekrar teşekkürler!" ifadelerinde bulundu.

Şampiyonlar

Amumu: W'nun zamanla verdiği hasar azaldı.

Hecarim: Pasifinin ilave hareket hızını ilave hasara dönüştürme etkisi azaldı. E'nin ilave hareket hızı ileri yetenek seviyelerinde azaldı ve hatası giderildi.

Kalista: Q'nun Ciğerini Sök aktarmasını etkileyen hata giderildi. E'nin hasar oranını etkileyen hata giderildi.

Kayle: Pasifin ilave saldırı hızı azaldı.

Samira: Pasifin yakın dövüş saldırılarının ilave hasar oranı azaldı; hareketsiz bırakılan rakiplere yönelik atılma menzili azaldı.

Tryndamere: Q'nun ilave saldırı gücü arttı; %1 Eksik Can başına sağladığı ilave saldırı gücü arttı.

Varus: Q'nun Maraz yükü patlamasının bekleme süresinde azalması kalktı; Q ile patlatılan Maraz etkilerinin verdiği hasar artık Varus'un güç toplama süresine bağlı olarak artıyor (en fazla %50); Q artık tamamen güç topladığında kritik vuruş metni gösteriliyor. W'nun ilave hasarı azaldı; rakip şampiyonların ve destansı canavarların üstündeki Maraz yüklerini patlatmak artık tüm temel yeteneklerin bekleme sürelerini Maraz yükü başına, azami bekleme sürelerinin %12'sine eşdeğer miktarda azaltıyor. R artık Varus'u kullanım başlangıcında hedeflenen yöne doğru çeviriyor; atış hızı azaldı.

Yasuo: Pasifinin kritik vuruş ihtimali katlaması artık Guinsoo'nun Hiddeti'nin isabet etkisi hesaplamalarından sonra gerçekleşiyor.

Yone: Pasifinin kritik vuruş ihtimali katlaması artık Guinsoo'nun Hiddeti'nin isabet etkisi hesaplamalarından sonra gerçekleşiyor.

Son olarak Kozmik Uçuş Anivia, Kozmik Süvari Hecarim, Kozmik Çağrı Illaoi, Kozmik Kader Nami, Kozmik Avcı Nidalee, Kozmik İğne Skarner, Kozmik Avcı Varus, Kozmik Sömürücü Vladimir, Kozmik Karanlık Lissandra ve Yıldız Muhafızı Soraka Prestij Serisi kostümlerinin 24 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkacağını belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends 10.24 yama notları yayınlandı
İlginizi Çekebilir