League of Legends All-Star 2017 oylamaları artık başladı

Furkan Güler 28.10.2017 - 10:32
All-Star vakti geldi çattı.

League of Legends dünyanın en çok oynanan PC oyunlarından bir tanesi haline geldi ve gün geçtikçe topluluğunu büyütmeye devam ediyor. Yerel olarak ülkemizde de olan League of Legends, bu sayede ülkemizin oyuncuları ile yakın temas halinde kalabiliyor. Tüm bunların yanında şimdi ise oyunun Şampiyonluk Ligi'nin en iyilerinin yarışacağı All-Star maçlarının zamanı geldi. Türk oyuncular tarafından seçilecek olan bu oyuncular, dünya arenasında ülkemizi diğer All-Star oyuncularına karşı temsil edecekler.

League of Legends için en keyifli zaman geldi

All - Star 2017 etkinliği, Kuzey Amerika bölgesinde NA LCS maçlarının yapıldığı alanda yapılacak. Türkiye'nin de içinde olduğu sekiz adet bölgenin kıyasıya yarışacağı bu maçlarda takımlar ikişerli gruplar halinde karşı karşıya gelecekler. Tek maçlık seri halinde oynanacak olan grup aşamalarından sonra yarı final maçları başlayacak. Üç maçlık seriler halinde oynanan yarı finalin ardından, beş maçlık seriye sahip olacak final maçı düzenlenecek.

Takımların oyuncularına oy verirken her takımdan en fazla iki adet oyuncuyu seçebileceğinizi belirtelim. Takımın koçuna ise seçilen oyuncular karar verecek. Turnuva hakkında merak edilenleri ve oy verme işlemini Riot Games'in All-Star sayfasından yapabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 11:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends All-Star 2017 oylamaları artık başladı
İlginizi Çekebilir