League of Legends Arcane dizisinin seslendirme kadrosu açıklandı

Ersin Kılıç 22.09.2021 - 14:24
Netflix ve Riot Games ortaklığıyla hazırlanan League of Legends Arcane dizisinin seslendirme kadrosu açıklandı.

League of Legends dizisi Arcane dizisi için uzun bir aradan sonra yeni bilgiler gelmeye başladı. Uzun bir süre önce duyurulsa da pandemi sebebiyle bazı gecikmeleri yaşayan dizi için son olarak bir fragman yayınlanmıştı. Bugün ise Arcane dizisinde yer alan karakterleri seslendirecek olan oyuncuların listesi paylaşıldı. 

League of Legends dizisi seslendirme kadrosu açıklandı

Netflix ve Riot işbirliği ile hazırlanan dizinin seslendirme kadrosuna baktığımızda bazı yapımlardan hatırlayacağımız önemli isimler bulunuyor. Örneğin Vi karakterini seslendirecek olan Hailee Steinfeld daha önce true Grit, Bumblebee gibi yapımlarda boy göstermişti. Kendisini Disney+'ta yayınlanacak Hawkeye dizisinde Kate Bishop olarak izleyeceğiz. Jinx karakterini seslendirecek olan Ella Purnell ise son olarak Ölüler Ordusu filminde karşımıza çıkmıştı. Arcane dizisinin seslendirme kadrosu şu şekilde;

  • VI - Hailee Steinfeld
  • Jinx - Ella Purnell
  • Jayce - Kevin Alejandro
  • Caitlyn - Katie Leung
  • Silco - Jason Spisak
  • Mel - Toks Olagundoye
  • Vander - JB Blanc
  • Viktor - Harry Lloyd

League of Legends Arcane dizisinin seslendirme kadrosu açıklandı

Dizi, Riot Games'in televizyon için hazırlanan ilk dizisi niteliğinde. Riot'un dünya çapında popülerliğe sahip League of Legends evreninde geçen Arcane, Riot Games'in Fortiche Productions ortaklığı ile geliştirip yapımcılığını yaptığı bir animasyon dizisi. Ütopik şehir Piltover ve ezilen yeraltı şehri Zaun'da geçen hikâye, efsaneleşmiş iki LoL şampiyonunun kökenlerini ve onları koparan gücü konu alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 05:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2021 15:50
güzel olacak....
Kalan Karakter: 300 Gönder
League of Legends Arcane dizisinin seslendirme kadrosu açıklandı
İlginizi Çekebilir